TAŞIYICILARDA BABASININ MAKAMINA OĞLU DA OTURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2018 - 03:54, Güncelleme: 02.06.2018 - 03:54
 

TAŞIYICILARDA BABASININ MAKAMINA OĞLU DA OTURDU

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkan Ayhan Gündüz oldu.

Daha önce 18 yıl görev yapan eski Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bahattin Gündüz’ün oğlu olan Ayhan Gündüz, 3 adayla girilen seçimde 44 oy alarak Başkanlığa getirildi. Eski Başkan Memiş Göktepe 41 oy alırken, Ali Kapkap ise 25 olarak üçüncü oldu. Taşıyıcılar Kooperatifi binasında gerçekleşen seçimde yeni Başkan Ayhan Gündüz’ün Yönetim Kurulu’nda da şu isimler yer alıyor. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Erdal Köse, Muammer Şahin, Hasan Erol, Mehmet Işıkoğlu, Rahim Can, Sadettin Yarayan Göreve seçildikten sonra tebrikleri makamında tebrikleri kabul eden Ayhan Gündüz, “Biz Taşıyıcılar Kooperatifi olarak büyük bir aileyiz. Bilindiği gibi babamda uzun yıllar burada Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı olarak görev yaptı. Bu görev bize de nasip oldu. Amacımız ilçemiz için önemli olan Taşıyıcılar Kooperatifi camiamıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Allah mahcup etmesin inşallah” dedi. Yeni Başkan Ayhan Gündüz açıklamasının devamında, kendisine oy veren vermeyen tüm Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerine de teşekkürlerini iletti.
Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkan Ayhan Gündüz oldu.

Daha önce 18 yıl görev yapan eski Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bahattin Gündüz’ün oğlu olan Ayhan Gündüz, 3 adayla girilen seçimde 44 oy alarak Başkanlığa getirildi.

Eski Başkan Memiş Göktepe 41 oy alırken, Ali Kapkap ise 25 olarak üçüncü oldu.

Taşıyıcılar Kooperatifi binasında gerçekleşen seçimde yeni Başkan Ayhan Gündüz’ün Yönetim Kurulu’nda da şu isimler yer alıyor.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Erdal Köse, Muammer Şahin, Hasan Erol, Mehmet Işıkoğlu, Rahim Can, Sadettin Yarayan

Göreve seçildikten sonra tebrikleri makamında tebrikleri kabul eden Ayhan Gündüz, “Biz Taşıyıcılar Kooperatifi olarak büyük bir aileyiz. Bilindiği gibi babamda uzun yıllar burada Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı olarak görev yaptı. Bu görev bize de nasip oldu. Amacımız ilçemiz için önemli olan Taşıyıcılar Kooperatifi camiamıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Allah mahcup etmesin inşallah” dedi.

Yeni Başkan Ayhan Gündüz açıklamasının devamında, kendisine oy veren vermeyen tüm Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerine de teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.