TATBİKAT UÇAKLARI VATANDAŞI HEYECANLANDIRDI (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.06.2023 - 14:31, Güncelleme: 07.06.2023 - 14:47
 

TATBİKAT UÇAKLARI VATANDAŞI HEYECANLANDIRDI (Videolu)

Bölgemizde tatbikat yapan TSK’ya ait askeri uçakların alçaktan uçması vatandaşların ilgisini çekti.

Beyşehir Gölü ağırlıklı Beyşehir-Seydişehir çevresindeki askeri tatbikat kapsamında Seydişehir semalarında çok sayıda alçaktan uçuş yapan TSK’ya ait uçakları gören vatandaşlar meraklandılar. Edinilen bilgiye göre; TSK'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Anadolu Ankası-2023 Tatbikatı çerçevesinde Beyşehir Gölü açıklarında, Yılanlı Adası yakınlarında bot ve paraşütçü atma tatbikatı olduğu, Tatbikatta, senaryo gereği düşman rolündeki göl üzerinde bulunan Jandarma Asayiş Botu, TSK uçakları ile taarruz edilmek suretiyle imha edildiği Tatbikatta, askeri uçaklardan paraşütle göl üzerine atlatılan paraşütçüler de daha sonrasında helikopterlerle çekilerek alındığı öğrenildi. Tatbikat uçaklarının uçuşunu görüntüleyen vatandaşlar nefes kesen uçuşu cep telefonu kameralarıyla kayıt altına almayı unutmadı.  
Bölgemizde tatbikat yapan TSK’ya ait askeri uçakların alçaktan uçması vatandaşların ilgisini çekti.

Beyşehir Gölü ağırlıklı Beyşehir- Seydişehir çevresindeki askeri tatbikat kapsamında Seydişehir semalarında çok sayıda alçaktan uçuş yapan TSK’ya ait uçakları gören vatandaşlar meraklandılar.

Edinilen bilgiye göre; TSK'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Anadolu Ankası-2023 Tatbikatı çerçevesinde Beyşehir Gölü açıklarında, Yılanlı Adası yakınlarında bot ve paraşütçü atma tatbikatı olduğu, Tatbikatta, senaryo gereği düşman rolündeki göl üzerinde bulunan Jandarma Asayiş Botu, TSK uçakları ile taarruz edilmek suretiyle imha edildiği Tatbikatta, askeri uçaklardan paraşütle göl üzerine atlatılan paraşütçüler de daha sonrasında helikopterlerle çekilerek alındığı öğrenildi.

Tatbikat uçaklarının uçuşunu görüntüleyen vatandaşlar nefes kesen uçuşu cep telefonu kameralarıyla kayıt altına almayı unutmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.