Tebrikler Ümit Çocukları Derneği ...

Biyografi 05.12.2021 - 12:58, Güncelleme: 05.12.2021 - 14:20
 

Tebrikler Ümit Çocukları Derneği ...

ALİ SAYLAM KÖŞE YAZISI

  Türkiye’de 13 milyona yakın engellinin yaşadığını biliyoruz. Seydişehir’de de 1200 e yakın engelli kardeşimiz var. Engelli kardeşlerimizin kendilerine göre sorunları velilerin ise zorlukları var. Bu sıkıntıların yanında en önemlisi hem kendilerinin hem ebeveynlerinin moral ve motivasyona ihtiyaçları var. 2001 yılında kurulan Ümit Çocukları Derneği ve başkanlığını yürüten Münevver Yalçınkaya dernek olarak engellilere yaptığı hizmet gerçekten takdire şayan. Bu güzide derneğin yanı sıra belediyemizin engelli duyarlılığını onlara verdiği hizmetlerle görüyoruz Sayın Kaymakamımızın ise göreve yeni başlamasına rağmen bu seneki Dünya Engelliler Gününde gözlerinden, mimiklerinden ve programda alkışlarıyla eşlik etmesinden anlaşılıyor ki oda engellilere karşı duyarlı biri. Pandemiden önce Ümit Çocukları Derneğinin düzenlemiş olduğu pilav günü, süreklilik arz eden Dünya Engelliler günü kutlamaları ve gerek belediye gerekse derneğin engellilere verdiği hizmetler koskoca Konya’da bile yok bence. Hatta ilçeleri bırak birçok ilde dahi engelli duyarlılığında öndeyiz. Nereden anlayacaksın? diyorsanız, İnternetten takip ettiklerimden bana yansıması böyle… Bu seneki gerçekleştirdiğimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamasında içeriği ve doğallığı bu tezimi doğruluyor diye düşünüyorum. Seydişehir tam bir engelli duyarlılığı olan bir kent… Tebrikler Münevver Hanım, Teşekkürler bu duyarlılığa katkı sağlayanlar.    
ALİ SAYLAM KÖŞE YAZISI

 

Türkiye’de 13 milyona yakın engellinin yaşadığını biliyoruz.

Seydişehir’de de 1200 e yakın engelli kardeşimiz var.

Engelli kardeşlerimizin kendilerine göre sorunları velilerin ise zorlukları var.

Bu sıkıntıların yanında en önemlisi hem kendilerinin hem ebeveynlerinin moral ve motivasyona ihtiyaçları var.

2001 yılında kurulan Ümit Çocukları Derneği ve başkanlığını yürüten Münevver Yalçınkaya dernek olarak engellilere yaptığı hizmet gerçekten takdire şayan.

Bu güzide derneğin yanı sıra belediyemizin engelli duyarlılığını onlara verdiği hizmetlerle görüyoruz

Sayın Kaymakamımızın ise göreve yeni başlamasına rağmen bu seneki Dünya Engelliler Gününde gözlerinden, mimiklerinden ve programda alkışlarıyla eşlik etmesinden anlaşılıyor ki oda engellilere karşı duyarlı biri.

Pandemiden önce Ümit Çocukları Derneğinin düzenlemiş olduğu pilav günü, süreklilik arz eden Dünya Engelliler günü kutlamaları ve gerek belediye gerekse derneğin engellilere verdiği hizmetler koskoca Konya’da bile yok bence.

Hatta ilçeleri bırak birçok ilde dahi engelli duyarlılığında öndeyiz.

Nereden anlayacaksın? diyorsanız,

İnternetten takip ettiklerimden bana yansıması böyle…

Bu seneki gerçekleştirdiğimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamasında içeriği ve doğallığı bu tezimi doğruluyor diye düşünüyorum.

Seydişehir tam bir engelli duyarlılığı olan bir kent…

Tebrikler Münevver Hanım,

Teşekkürler bu duyarlılığa katkı sağlayanlar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.