TEMA VAKFI BOSTANDERE’DE DOĞA EĞİTİMİ VERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2019 - 03:15, Güncelleme: 21.10.2019 - 03:15
 

TEMA VAKFI BOSTANDERE’DE DOĞA EĞİTİMİ VERDİ

TEMA Vakfı Seydişehir ağaçlandırma ve erozyonla mücadeleye katkı sağlamak için Bostandere Ortaokulu’nda uygulamalı doğa eğitimi gerçekleştirdi.

Meşe palamutlarını saksıya diktirerek öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini amaçladıklarını belirten TEMA Vakfı İlçe Sorumlusu Hüseyin Atahan; “Yaptığımız doğa eğitimi programlarıyla çocukların öğrenmelerine destek olarak doğa ile giderek azalan ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. Proje kapsamında öğrencilerin yıl boyunca doğa eğitimi alacaklarını aktaran Atahan; “Öğrenciler proje içerisinde özel tasarlanmış gözlem kutusunun merceğinden doğal varlıkları yakından inceleyecek. Tohumunu ekip fidanın yetişmesine tanıklık edecek. Tüm bunları yaparken kendi gözlem defterine duygularını, düşüncelerini not edecek. Yetiştirilen fidanlarda TEMA gönüllülerinin koordinasyonunda çocuklar tarafından uygun alanlara dikilecek.” ifadelerini kullandı. Yaptıkları projelerde büyük destek aldıkları İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a teşekkür eden Atahan; “ Seydişehir’de doğa eğitimlerinin sayısını artıracağız. Bu yönde bizden desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a da teşekkür ediyoruz. Bunun yanında Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü ve öğretmenlerine, misafirperverlikleri ile bizi ve katılımcıları mutlu eden doğa sever eğitimcilerimizin bulunduğu Bostandere Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine, her daim sponsorluğunu esirgemeyen Çetiner Çiçekciliğe teşekkür ediyoruz.” dedi.
TEMA Vakfı Seydişehir ağaçlandırma ve erozyonla mücadeleye katkı sağlamak için Bostandere Ortaokulu’nda uygulamalı doğa eğitimi gerçekleştirdi.

Meşe palamutlarını saksıya diktirerek öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini amaçladıklarını belirten TEMA Vakfı İlçe Sorumlusu Hüseyin Atahan; “Yaptığımız doğa eğitimi programlarıyla çocukların öğrenmelerine destek olarak doğa ile giderek azalan ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Proje kapsamında öğrencilerin yıl boyunca doğa eğitimi alacaklarını aktaran Atahan; “Öğrenciler proje içerisinde özel tasarlanmış gözlem kutusunun merceğinden doğal varlıkları yakından inceleyecek. Tohumunu ekip fidanın yetişmesine tanıklık edecek. Tüm bunları yaparken kendi gözlem defterine duygularını, düşüncelerini not edecek. Yetiştirilen fidanlarda TEMA gönüllülerinin koordinasyonunda çocuklar tarafından uygun alanlara dikilecek.” ifadelerini kullandı.

Yaptıkları projelerde büyük destek aldıkları İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a teşekkür eden Atahan; “ Seydişehir’de doğa eğitimlerinin sayısını artıracağız. Bu yönde bizden desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a da teşekkür ediyoruz. Bunun yanında Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü ve öğretmenlerine, misafirperverlikleri ile bizi ve katılımcıları mutlu eden doğa sever eğitimcilerimizin bulunduğu Bostandere Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine, her daim sponsorluğunu esirgemeyen Çetiner Çiçekciliğe teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.