TEMA VAKFINDAN MİNİK ÖĞRENCİLERE TOPRAK BİLİNCİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2019 - 01:10, Güncelleme: 27.02.2019 - 01:10
 

TEMA VAKFINDAN MİNİK ÖĞRENCİLERE TOPRAK BİLİNCİ

Tema Vakfı Seydişehir ilçe temsilciliği, Üçüncü sınıf öğrencilerine “EVİMİZ ve YAŞAM KAYNAĞIMIZ TOPRAĞI KEŞFEDELİM” sunumu ile toprağın önemini anlattı.

Tema Vakfı Seydişehir ilçe temsilciliği ağaç yaşken eğilir atasözünden yola çıkarak Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerine yaptığı sunumla toprağın insan yaşamı için ne kadar önemli olduğunu, topraksız hayatın düşünülemeyeceğini görsel sunum ile çocukların toprak konusundaki eğitimine katkıda bulundular. Sunumun yapıldığı Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Özgür ŞAHİN ise; Tema Vakfı Seydişehir Temsilciliğinin yaptığı sunumun öğrencilerimiz toprağı tanıması açısından çok yararlı olduğunu söyleyerek, bu sunumun yapılması için izin veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Okul idarecilerine teşekkür etti.
Tema Vakfı Seydişehir ilçe temsilciliği, Üçüncü sınıf öğrencilerine “EVİMİZ ve YAŞAM KAYNAĞIMIZ TOPRAĞI KEŞFEDELİM” sunumu ile toprağın önemini anlattı.

Tema Vakfı Seydişehir ilçe temsilciliği ağaç yaşken eğilir atasözünden yola çıkarak Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerine yaptığı sunumla toprağın insan yaşamı için ne kadar önemli olduğunu, topraksız hayatın düşünülemeyeceğini görsel sunum ile çocukların toprak konusundaki eğitimine katkıda bulundular.

Sunumun yapıldığı Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Özgür ŞAHİN ise; Tema Vakfı Seydişehir Temsilciliğinin yaptığı sunumun öğrencilerimiz toprağı tanıması açısından çok yararlı olduğunu söyleyerek, bu sunumun yapılması için izin veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Okul idarecilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.