Temacılar kuğuluda buluştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2020 - 04:35, Güncelleme: 02.11.2020 - 04:35
 

Temacılar kuğuluda buluştu

TEMA Vakfı Konya İl Temsilciliği ile Seydişehir Tema Vakfı kuğulu parkında kahvaltılı toplantıda buluştular.

Konyadan seydişehire gelen  TEMA Vakfı Konya İl Temsilcisi Mehmet Emin Yıldırım , yardımcısı Emre Bostanoğlu  ve Büro sorumlusu Nazlı Mertcan ‘ı  kuğulu parkta ağırlayan  Seydişehir İlçe Temsilcisi Hüseyin Atahan ve gönüllülerden Derya Gözdedal , Eyüp Şenarslan , İsmail Çayırçı ve Hasan Apaydın birlikte yaptıkları kahvaltılı toplantıda temaya gönüllü kazanımı sağlanması konusunda kararlar aldılar.  Ziyaretlerinin amacının  doğanın önemini vurgulamak ve temaya gönüllü kazandırmak olduğunu söyleyen Tema Vakfı Konya Temsilcisi Mehmet Emin Yıldırım  kuğulu parkı çok beğendiklerini  yapacakları  etkinliklerde  ve kamp organizasyonlarında doğa harikası bu yerin uygun olduğunu  belirtti. Seydişehir İl Temsilcisi Hüseyin Atahan ise Konya Tema Vakfı temsilcilerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını söyleyerek : “   Bu ziyarette gönüllü kazandırma noktasında önemli kararlar aldık  . Bu toplantı birlikte yapılacak etkinlikler içinde bir ön hazırlık oldu. Ülkemizin çölleşmemesi için ağaçlandırmak ve doğayı korumak amacı ile kurulmuş olan Tema Vakfı ‘na seydişehirli vatandaşlarımızı üye olmaya davet ediyoruz dedi.
TEMA Vakfı Konya İl Temsilciliği ile Seydişehir Tema Vakfı kuğulu parkında kahvaltılı toplantıda buluştular.

Konyadan seydişehire gelen  TEMA Vakfı Konya İl Temsilcisi Mehmet Emin Yıldırım , yardımcısı Emre Bostanoğlu  ve Büro sorumlusu Nazlı Mertcan ‘ı  kuğulu parkta ağırlayan  Seydişehir İlçe Temsilcisi Hüseyin Atahan ve gönüllülerden Derya Gözdedal , Eyüp Şenarslan , İsmail Çayırçı ve Hasan Apaydın birlikte yaptıkları kahvaltılı toplantıda temaya gönüllü kazanımı sağlanması konusunda kararlar aldılar.

 Ziyaretlerinin amacının  doğanın önemini vurgulamak ve temaya gönüllü kazandırmak olduğunu söyleyen Tema Vakfı Konya Temsilcisi Mehmet Emin Yıldırım  kuğulu parkı çok beğendiklerini  yapacakları  etkinliklerde  ve kamp organizasyonlarında doğa harikası bu yerin uygun olduğunu  belirtti.

Seydişehir İl Temsilcisi Hüseyin Atahan ise Konya Tema Vakfı temsilcilerinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını söyleyerek : “   Bu ziyarette gönüllü kazandırma noktasında önemli kararlar aldık  . Bu toplantı birlikte yapılacak etkinlikler içinde bir ön hazırlık oldu. Ülkemizin çölleşmemesi için ağaçlandırmak ve doğayı korumak amacı ile kurulmuş olan Tema Vakfı ‘na seydişehirli vatandaşlarımızı üye olmaya davet ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.