Temsilcimiz Akademi Spor Basketbol Takımı’ndan Konya’da 2 Galibiyet

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2019 - 03:26, Güncelleme: 26.10.2019 - 03:26
 

Temsilcimiz Akademi Spor Basketbol Takımı’ndan Konya’da 2 Galibiyet

Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Birinciliği U14 liginde mücadele eden Seydişehir Akademi Spor kız ve erkek takımları Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde oynanan maçlarını galibiyetle tamamladı.

Akademi Spor U14 Kız takımı Alınteri Spor U14 kız takımını 43-31 mağlup ederken, U14 Erkek takımı ise Başak Spor U14 Erkek takımına karşı 54-29’luk skorla galip geldi. Kız takımı oyuncularından Eslem Güner: ‘’Başa baş bir maç oynadık bugün. Oyunu bir türlü kontrol altına alamadık. Hücumdaki yaşadığımız sıkıntıları iyi savunma yaparak telafi ettik ve maçın sonunda galip geldik. Rakibimizi tebrik ederiz ‘’ dedi. Erkek takımı oyuncularından Hamza Balcıoğlu ise ‘’Maçın başından itibaren kontrol altında tuttuğumuz maçı kazandık, tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim’’ dedi. Görüşlerini aldığımız Antrenör Ali Güneş ise; ‘’Bugünkü skorlar her ne kadar lehimize olsa da daha çok çalışıp basketbolun doğrularını en iyi şekilde uygulamamız gerekiyor. Tüm oyuncularımızı tebrik eder, bizleri yalnız bırakmayan velilerimize, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a çok teşekkür ederiz’’ dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Birinciliği U14 liginde mücadele eden Seydişehir Akademi Spor kız ve erkek takımları Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde oynanan maçlarını galibiyetle tamamladı.

Akademi Spor U14 Kız takımı Alınteri Spor U14 kız takımını 43-31 mağlup ederken, U14 Erkek takımı ise Başak Spor U14 Erkek takımına karşı 54-29’luk skorla galip geldi.

Kız takımı oyuncularından Eslem Güner:

‘’Başa baş bir maç oynadık bugün. Oyunu bir türlü kontrol altına alamadık. Hücumdaki yaşadığımız sıkıntıları iyi savunma yaparak telafi ettik ve maçın sonunda galip geldik. Rakibimizi tebrik ederiz ‘’ dedi.

Erkek takımı oyuncularından Hamza Balcıoğlu ise ‘’Maçın başından itibaren kontrol altında tuttuğumuz maçı kazandık, tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim’’ dedi.

Görüşlerini aldığımız Antrenör Ali Güneş ise; ‘’Bugünkü skorlar her ne kadar lehimize olsa da daha çok çalışıp basketbolun doğrularını en iyi şekilde uygulamamız gerekiyor. Tüm oyuncularımızı tebrik eder, bizleri yalnız bırakmayan velilerimize, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.