TEPECİK'TE 11 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Yaşam 01.12.2021 - 23:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 23:11
 

TEPECİK'TE 11 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından Tepecik Mahallesinde ağaçlandırma çalışmalarına destek veren mahalle sakinlerine teşekkür plaketi verildi.

Tepecik Mahallesi Ağıllar bölgesinde bulunan 100 Bin m² alanda Seydişehir Belediyesi, Orman İşletme Şefliği, Tepecik Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından 11 Bin fidan toprakla buluşturuldu. Tepecik Mahllesinde gerçekleştirilen plaket takdim programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı. Amaçlarının gelecek nesillere doğa sevgisini aşılamak ve yaşanabilir yeşil alan bırakmak olduğunu kaydeden Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, "Mahalle sakinlerimiz ile birlikte Ağıllar bölgemizde bulunan alanlarda Dut, Ceviz, Badem, Kayısı, Alıç, Armut, Kuşburnu, Akasya, Çam v.b 11 Bin fidanımızın dikimini gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve ekibine, Orman İşletme Şefliğimize ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Merkez ve kırsal mahallelerde ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Peygamber Efendimiz hadisi şeriflerinde, ‘Yarın kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki fidanı dikiniz’ buyurmuştur. Merkez ve kırsal mahallerimizde yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarında mahalle sakinlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde. Ben bu birlikteliği sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Muhtarımızın ihtiyacı olan her çalışmasında yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bir yandan doğamızı korurken diğer yandan hep birlikte Seydişehir’imizi geleceğe daha iyi taşıyacak projeleri hayata geçiriyoruz. Termal, Seyyid Harun Projesi, Arasta çarşısı, Kuğulu Vadisi gibi mega projeleri hep birlikte birlikte yürütüyoruz. Kırsalda ise mahallerimizin taleplerini, ihtiyaçlarını neredeyse tamamladık. Geriye kalan ufak ölçekli çalışmaları da tamamlamaya devam ediyoruz.Merkez ve kırsal mahallelerimizde toplamda 207 bin m² yeşil alanı ilçemize kazandırdık ve kişi başı aktif yeşil alan miktarını 4 m²den, 5 m²ye yükselttik. Bugüne kadar yaptığımız çalışmanın üzerine daha da ekleyerek, çalışmalarımızı arttırıyoruz. Bu vesileyle başta muhtarımız olmak üzere 11 bin fidanın toprakla buluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından Tepecik Mahallesinde ağaçlandırma çalışmalarına destek veren mahalle sakinlerine teşekkür plaketi verildi.

Tepecik Mahallesi Ağıllar bölgesinde bulunan 100 Bin m² alanda Seydişehir Belediyesi, Orman İşletme Şefliği, Tepecik Mahallesi Muhtarlığı ve vatandaşlar tarafından 11 Bin fidan toprakla buluşturuldu.

Tepecik Mahllesinde gerçekleştirilen plaket takdim programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Amaçlarının gelecek nesillere doğa sevgisini aşılamak ve yaşanabilir yeşil alan bırakmak olduğunu kaydeden Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Acar, "Mahalle sakinlerimiz ile birlikte Ağıllar bölgemizde bulunan alanlarda Dut, Ceviz, Badem, Kayısı, Alıç, Armut, Kuşburnu, Akasya, Çam v.b 11 Bin fidanımızın dikimini gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve ekibine, Orman İşletme Şefliğimize ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Merkez ve kırsal mahallelerde ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Peygamber Efendimiz hadisi şeriflerinde, ‘Yarın kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki fidanı dikiniz’ buyurmuştur. Merkez ve kırsal mahallerimizde yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarında mahalle sakinlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde. Ben bu birlikteliği sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Muhtarımızın ihtiyacı olan her çalışmasında yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bir yandan doğamızı korurken diğer yandan hep birlikte Seydişehir’imizi geleceğe daha iyi taşıyacak projeleri hayata geçiriyoruz. Termal, Seyyid Harun Projesi, Arasta çarşısı, Kuğulu Vadisi gibi mega projeleri hep birlikte birlikte yürütüyoruz. Kırsalda ise mahallerimizin taleplerini, ihtiyaçlarını neredeyse tamamladık. Geriye kalan ufak ölçekli çalışmaları da tamamlamaya devam ediyoruz.Merkez ve kırsal mahallelerimizde toplamda 207 bin m² yeşil alanı ilçemize kazandırdık ve kişi başı aktif yeşil alan miktarını 4 m²den, 5 m²ye yükselttik. Bugüne kadar yaptığımız çalışmanın üzerine daha da ekleyerek, çalışmalarımızı arttırıyoruz. Bu vesileyle başta muhtarımız olmak üzere 11 bin fidanın toprakla buluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.