TERÖR, BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ İLE PROTESTO EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2015 - 11:45, Güncelleme: 08.09.2015 - 11:45
 

TERÖR, BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ İLE PROTESTO EDİLDİ

Akşam saatlerinde kendiliğinden toplanan halk terörü lanetlemek için Bayrak yürüyüşü gerçekleştirdi.

Hükümet konağı önünde başlayan bayrak yürüyüşünde terör örgütü aleyhine slogan atarak sık sık tekbir getirdiler. Emniyet birimlerinin de geniş güvenlik önlemi aldığı Bayrak yürüyüşü Belediye yanında bulunan şehitlik anıtına kadar devam etti. Terör örgütüne ait flamanın yakılması ile Dağlıca’da ki hain saldırı protesto edildi. Şehitler için saygı duruşu ve akabinde  İstiklal marşının okunmasının ardından Kalabalık tekrar hükümet konağı önüne kadar sloganlar ve tekbirler eşliğinde yürüdü. Cadde de bulunan binaların balkonlarına çıkan vatandaşlar alkışlarla teröre karşı yapılan Bayrak yürüyüşüne destek verdiler. Bayrak yürüyüşü olaysız bir şekilde sona erdi.
Akşam saatlerinde kendiliğinden toplanan halk terörü lanetlemek için Bayrak yürüyüşü gerçekleştirdi.

Hükümet konağı önünde başlayan bayrak yürüyüşünde terör örgütü aleyhine slogan atarak sık sık tekbir getirdiler.

Emniyet birimlerinin de geniş güvenlik önlemi aldığı Bayrak yürüyüşü Belediye yanında bulunan şehitlik anıtına kadar devam etti. Terör örgütüne ait flamanın yakılması ile Dağlıca’da ki hain saldırı protesto edildi. Şehitler için saygı duruşu ve akabinde  İstiklal marşının okunmasının ardından Kalabalık tekrar hükümet konağı önüne kadar sloganlar ve tekbirler eşliğinde yürüdü. Cadde de bulunan binaların balkonlarına çıkan vatandaşlar alkışlarla teröre karşı yapılan Bayrak yürüyüşüne destek verdiler.

Bayrak yürüyüşü olaysız bir şekilde sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.