TEVAZU "KONULU TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2017 - 12:00, Güncelleme: 20.04.2017 - 12:00
 

TEVAZU "KONULU TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin birlikte koordine ettiği 'Medeniyet Okulu Projesi' kapsamında 'Tevazu ' konulu tiyatro oyunu sergilendi.

Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde buluna ilkokullarda sergilenen Hacı Bayram Veli ve Ali Kuşcu'nun hayatının anlatıldığı sınıf tiyatrosu öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Konya'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde toplumun tüm kesimlerine değerler eğitimini anlatmayı amaçlayan "Medeniyet Okulu" projesi kapsamındaki etkinlik, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Seydişehir merkez 23, kırsal mahallelerde 25 olmak üzere toplamda 48 ilkokulda sahnelenen ve öğrencilere tevazu'un öneminin anlatıldığı tiyatro oyununda 5 Bin öğrenci bu etkinlikten yararlandı. 
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin birlikte koordine ettiği 'Medeniyet Okulu Projesi' kapsamında 'Tevazu ' konulu tiyatro oyunu sergilendi.

Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerde buluna ilkokullarda sergilenen Hacı Bayram Veli ve Ali Kuşcu'nun hayatının anlatıldığı sınıf tiyatrosu öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Konya'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde toplumun tüm kesimlerine değerler eğitimini anlatmayı amaçlayan "Medeniyet Okulu" projesi kapsamındaki etkinlik, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Seydişehir merkez 23, kırsal mahallelerde 25 olmak üzere toplamda 48 ilkokulda sahnelenen ve öğrencilere tevazu'un öneminin anlatıldığı tiyatro oyununda 5 Bin öğrenci bu etkinlikten yararlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.