THK’de Enes Acar Yeniden Başkan

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.07.2023 - 15:27, Güncelleme: 09.07.2023 - 21:18
 

THK’de Enes Acar Yeniden Başkan

THK Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti.

THK Seydişehir Şube Binasında gerçekleştirilen Genel Kurul Seçimlerinden sonra tek listeyle giren Enes Acar tekrar Başkanlığa seçildi.  Türk Hava Kurumu Şube Denetleme Üyesi Orhan Polat’ın açılış konuşmasından sonra divan başkanlığına Avukat Hüseyin Erdayandı, Katip üyeliğinden ise Hüseyin İliter ve İlker Uysal getirildi. Yapılan seçimlerden sonra Şube Yönetimi asıl üyeliklerine Enes Acar, Süleyman Torun, Ramazan Demirel, Hakkı Göç ve Hürriyet Demirel seçildi. Büyük Genel Kurul Delegeliğine ise Enes Acar ve Süleyman Torun seçildi. Olağan kongrede yeniden seçilen THK Şube Başkanı Enes Acar:” THK Kurumu Seydişehir Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olduğumuz 2017 yılı Olağan Genel Kurulunun ardından, 2023 tarihi itibariyle süresini doldurmuş bulunmaktayız. Aradan geçen bu süre içinde Yönetim Kurulu olarak elimizden gelen gayret ve emeklerle kuruluş amaçlarımız doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Kuruluş amaçlarımızı sürdüre bilmek adına yürütüyor olduğumuz gelir getirici çalışmalarımız içinde olan fitre-zekat ve deri toplama faaliyetlerini olumsuz ortam ve şartlara gerçekleştirmeye çalıştık.”
THK Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti.

THK Seydişehir Şube Binasında gerçekleştirilen Genel Kurul Seçimlerinden sonra tek listeyle giren Enes Acar tekrar Başkanlığa seçildi.

 Türk Hava Kurumu Şube Denetleme Üyesi Orhan Polat’ın açılış konuşmasından sonra divan başkanlığına Avukat Hüseyin Erdayandı, Katip üyeliğinden ise Hüseyin İliter ve İlker Uysal getirildi.

Yapılan seçimlerden sonra Şube Yönetimi asıl üyeliklerine Enes Acar, Süleyman Torun, Ramazan Demirel, Hakkı Göç ve Hürriyet Demirel seçildi.

Büyük Genel Kurul Delegeliğine ise Enes Acar ve Süleyman Torun seçildi.

Olağan kongrede yeniden seçilen THK Şube Başkanı Enes Acar:” THK Kurumu Seydişehir Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olduğumuz 2017 yılı Olağan Genel Kurulunun ardından, 2023 tarihi itibariyle süresini doldurmuş bulunmaktayız. Aradan geçen bu süre içinde Yönetim Kurulu olarak elimizden gelen gayret ve emeklerle kuruluş amaçlarımız doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık.

Kuruluş amaçlarımızı sürdüre bilmek adına yürütüyor olduğumuz gelir getirici çalışmalarımız içinde olan fitre-zekat ve deri toplama faaliyetlerini olumsuz ortam ve şartlara gerçekleştirmeye çalıştık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.