TİCARET MESLEK LİSESİ ALMANYA YOLCUSU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2014 - 05:25, Güncelleme: 08.05.2014 - 05:25
 

TİCARET MESLEK LİSESİ ALMANYA YOLCUSU

Almanya´ ya gidecek olan Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi Proje ekibi, Kaymakam Tuncay Sonel? i ziyaret etti.

Almanya´ ya gidecek olan Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi Proje ekibi, Kaymakam Tuncay Sonel’ i ziyaret etti. T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Programı projeleri ile ilgili 2013 teklif çağrısı döneminde Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi tarafından hazırlanan “İşletme Yönetiminde Muhasebenin Önemi” konulu projesi kabul edildi. Projenin birinci aşaması 24 öğrenci ve 5 öğretmen ile Macaristan’da uygulanan projenin ikinci aşamasına 19 öğrenci ve 5 öğretmen katılıyor. Proje kapsamında 11 Mayıs - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında 3 hafta süreyle Almanya’nın Augsburg şehrine gidecek olan Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Kaymakamı Tuncay Sonel’ i makamında ziyaret etti. Ziyarete, okul Müdürü Murat Koçak ve Proje Koordinatörü Tahir Kibar ile birlikte 19 öğrenci katıldı. Ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler veren Kaymakam Tuncay Sonel bu projelerin öğrenciler için iyi bir fırsat olduğunu söyleyerek “Proje kapsamındaki kurslar ve faaliyetlerin yanı sıra yapacağınız gözlemler sizler için kazanım olacaktır. Burada geçireceğiniz süre içersinde vaktinizi iyi değerlendirmeniz gerekir. Yapacağınız gezilerde Avrupa ülkelerinin kültürleri sosyal yaşamları hakkında bilgi edinin. Oraya kendinizi geliştirmek için gidiyorsunuz, gittiğiniz yerlerin eğitim sistemini, yerel yönetim sistemlerini, tarihi doğa yapısını mutlaka inceleyin ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edin” diyerek başarılar diledi.
Almanya´ ya gidecek olan Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi Proje ekibi, Kaymakam Tuncay Sonel? i ziyaret etti.

Almanya´ ya gidecek olan Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi Proje ekibi, Kaymakam Tuncay Sonel’ i ziyaret etti.

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Programı projeleri ile ilgili 2013 teklif çağrısı döneminde Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi tarafından hazırlanan “İşletme Yönetiminde Muhasebenin Önemi” konulu projesi kabul edildi.

Projenin birinci aşaması 24 öğrenci ve 5 öğretmen ile Macaristan’da uygulanan projenin ikinci aşamasına 19 öğrenci ve 5 öğretmen katılıyor.

Proje kapsamında 11 Mayıs - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında 3 hafta süreyle Almanya’nın Augsburg şehrine gidecek olan Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Kaymakamı Tuncay Sonel’ i makamında ziyaret etti. Ziyarete, okul Müdürü Murat Koçak ve Proje Koordinatörü Tahir Kibar ile birlikte 19 öğrenci katıldı.

Ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler veren Kaymakam Tuncay Sonel bu projelerin öğrenciler için iyi bir fırsat olduğunu söyleyerek “Proje kapsamındaki kurslar ve faaliyetlerin yanı sıra yapacağınız gözlemler sizler için kazanım olacaktır. Burada geçireceğiniz süre içersinde vaktinizi iyi değerlendirmeniz gerekir. Yapacağınız gezilerde Avrupa ülkelerinin kültürleri sosyal yaşamları hakkında bilgi edinin. Oraya kendinizi geliştirmek için gidiyorsunuz, gittiğiniz yerlerin eğitim sistemini, yerel yönetim sistemlerini, tarihi doğa yapısını mutlaka inceleyin ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edin” diyerek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.