TİCARET MESLEK LİSESİ İYİLİKTE BİRİNCİ OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 01:43, Güncelleme: 06.12.2019 - 01:43
 

TİCARET MESLEK LİSESİ İYİLİKTE BİRİNCİ OLDU

Dünyaya iyilik götüren ve iyiliklere aracı olan Kızılay’ın kan bağışı etkinliklerinde Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konya birincisi oldu.

Dünya İyilik Haftası kapsamında Seydişehir Kızılay’ın Başkanı Tevfik Balcı Gazetemiz Toroslar’a konuştu. Kızılay’ın en güvenilir iyilik aracı olduğunu belirten Balcı; “Kızılay’a verilen her bağış, her destek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Böyle bir görevde olduğumuz için çok mutluyuz. Dünya İyilik Haftası aracılığı ile Kızılay’a maddi, manevi destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Okullarda düzenlenen kan bağışı etkinliklerinde Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin birinci olduğunu söyleyen Tevfik Balcı; “Okullarda öğrenciler 18 yaşını doldurmadığı için kan alamıyoruz. Ancak kan bağışı etkinliklerinde bizlere destek olmalarını istiyoruz. Bu kapsamda Konya genelinde yapılan kan bağışı etkinliğinde Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konya birincisi oldu. Öğretmen, personel ve öğrenciler öyle güzel örgütlendiler ki ailesinden, mahallesinden insanları getirerek kan bağışı yapmalarını sağladılar. Normalde 150 civarı kan bağışı alırken Ticaret Meslek Lisesi ile o gün 200 civarı kan bağışı topladık. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize tekrar çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Kızılay’ın işleyişi hakkında kısa bilgi veren Balcı; “Vatandaşımızın Kızılay’a yaptıkları bağış için gözleri arkada kalmasın. Mahallelerimizde ki ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, kıyafet, yemek, harçlık şeklinde düzenli yardımlar yapıyoruz. Okul dönemlerinde çocuklara kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Okuyan çocuklara harçlık, yol masrafları gibi yardımlar yapıyoruz. Kurban bayramlarında kurbanını bağış yapan vatandaşımızın kurbanı İslami usullere uygun şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırılıyor. Yine bizim en yoğun çalıştığımız dönem Ramazan ayı. Durak vermeden, gece gündüz mahalleleri köyleri dolaşarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyoruz. Bu nedenle Kızılay’a bağış yapanların içi rahat olsun, emanetlerini en güzel şekilde teslim ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  Son olarak vatandaşa da seslenen Başkan Balcı; “Sağ olsun vatandaşımız duyarlı. Esnafımız ihtiyaç sahiplerine verilmesi için sezon sonu ürünlerini getiriyorlar. Zekât, fitre vermek isteyen vatandaşlarımız geliyor. Maddi olarak herkes kendi cebine göre desteğini esirgememeye çalışıyor. Yine de bu vesile ile bir kez daha iyilik günü aracılığı ile seslenelim. İyilik için en güzel adres; Kızılay. Maddi yardım yapacak gücüm yok ben ne yapabilirim demesinler. Gönüllü olarak da manevi desteklerini bekliyoruz. İyilik yapan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi. ÖZEL HABER / BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 
Dünyaya iyilik götüren ve iyiliklere aracı olan Kızılay’ın kan bağışı etkinliklerinde Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konya birincisi oldu.

Dünya İyilik Haftası kapsamında Seydişehir Kızılay’ın Başkanı Tevfik Balcı Gazetemiz Toroslar’a konuştu. Kızılay’ın en güvenilir iyilik aracı olduğunu belirten Balcı; “Kızılay’a verilen her bağış, her destek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Böyle bir görevde olduğumuz için çok mutluyuz. Dünya İyilik Haftası aracılığı ile Kızılay’a maddi, manevi destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Okullarda düzenlenen kan bağışı etkinliklerinde Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin birinci olduğunu söyleyen Tevfik Balcı; “Okullarda öğrenciler 18 yaşını doldurmadığı için kan alamıyoruz. Ancak kan bağışı etkinliklerinde bizlere destek olmalarını istiyoruz. Bu kapsamda Konya genelinde yapılan kan bağışı etkinliğinde Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konya birincisi oldu. Öğretmen, personel ve öğrenciler öyle güzel örgütlendiler ki ailesinden, mahallesinden insanları getirerek kan bağışı yapmalarını sağladılar. Normalde 150 civarı kan bağışı alırken Ticaret Meslek Lisesi ile o gün 200 civarı kan bağışı topladık. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize tekrar çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kızılay’ın işleyişi hakkında kısa bilgi veren Balcı; “Vatandaşımızın Kızılay’a yaptıkları bağış için gözleri arkada kalmasın. Mahallelerimizde ki ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, kıyafet, yemek, harçlık şeklinde düzenli yardımlar yapıyoruz. Okul dönemlerinde çocuklara kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Okuyan çocuklara harçlık, yol masrafları gibi yardımlar yapıyoruz. Kurban bayramlarında kurbanını bağış yapan vatandaşımızın kurbanı İslami usullere uygun şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırılıyor. Yine bizim en yoğun çalıştığımız dönem Ramazan ayı. Durak vermeden, gece gündüz mahalleleri köyleri dolaşarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyoruz. Bu nedenle Kızılay’a bağış yapanların içi rahat olsun, emanetlerini en güzel şekilde teslim ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Son olarak vatandaşa da seslenen Başkan Balcı; “Sağ olsun vatandaşımız duyarlı. Esnafımız ihtiyaç sahiplerine verilmesi için sezon sonu ürünlerini getiriyorlar. Zekât, fitre vermek isteyen vatandaşlarımız geliyor. Maddi olarak herkes kendi cebine göre desteğini esirgememeye çalışıyor. Yine de bu vesile ile bir kez daha iyilik günü aracılığı ile seslenelim. İyilik için en güzel adres; Kızılay. Maddi yardım yapacak gücüm yok ben ne yapabilirim demesinler. Gönüllü olarak da manevi desteklerini bekliyoruz. İyilik yapan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

ÖZEL HABER / BÜŞRA AKSAKBAĞI AY 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.