TİCARET ODASI BAŞKANI KÜÇÜK KIRGIZİSTAN VE TACİKİSTAN?A GİDİYOR

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2013 - 06:05, Güncelleme: 29.11.2013 - 06:05
 

TİCARET ODASI BAŞKANI KÜÇÜK KIRGIZİSTAN VE TACİKİSTAN?A GİDİYOR

Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük iş gezisi için Kırgızistan ve Tacikistan?a gidiyor.

Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yaptığı TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği)  ve DEİK (Dünya Endüstri İş Adamları Komsepti)’nin düzenlemiş olduğu Türkiye Kırgızistan İş Komsepti ve Türkiye – Tacikistan İş Komsepti  5 günlük iş toplantısına Seydişehir  Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük’ün de katılacağı öğrenildi. Türkiye genelinden 100 kişinin katılacağı iş gezisinin 30 Kasım – 04 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.
Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük iş gezisi için Kırgızistan ve Tacikistan?a gidiyor.

Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yaptığı TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği)  ve DEİK (Dünya Endüstri İş Adamları Komsepti)’nin düzenlemiş olduğu Türkiye Kırgızistan İş Komsepti ve Türkiye – Tacikistan İş Komsepti  5 günlük iş toplantısına Seydişehir  Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük’ün de katılacağı öğrenildi.

Türkiye genelinden 100 kişinin katılacağı iş gezisinin 30 Kasım – 04 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.