TİCARET ODASI’NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2020 - 01:06, Güncelleme: 15.03.2020 - 01:06
 

TİCARET ODASI’NDAN BASIN AÇIKLAMASI

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük haksız yere fiyat artışı yapan firmalarla ilgili bir basın bildirisi yayınladı.

Başkan Küçük mesajında şu satırlara yer verdi: “Genel Başkanımız Sn. M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NUN da söylediği gibi Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.”
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük haksız yere fiyat artışı yapan firmalarla ilgili bir basın bildirisi yayınladı.

Başkan Küçük mesajında şu satırlara yer verdi:

“Genel Başkanımız Sn. M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NUN da söylediği gibi Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.