TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN FUAR ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2016 - 05:53, Güncelleme: 03.03.2016 - 05:53
 

TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN FUAR ZİYARETİ

Seydişehir Ticaret ve Sanayi odası üyelerini İstanbul?da açılan uluslar arası fuara götürdü.

26 Şubat 2015 tarihinde UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ve 27 Şubat 2016 tarihinde SESA Build Sürdürülebilir Güvenli Şehirler İçin Yapı Malzemeleri Ve Teknolojileri fuarına ilçe esnaflarından 35 kişilik bir heyet ile katılım sağlandı. Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tip organizasyonlarla amacımız; “İlçemizin ve üyelerimizin çehresini genişletmek, farklı fikirlerle buluşmalarını ve, üyelerimizi birbirleri ile daha samimi olmalarını sağlamayı amaçlamaktayız. Önümüzde ki günlerde farklı meslek kolları ile ilgili fuar gezi organizasyonları düzenleyerek yenilikçi ve gelişimci anlayışımıza devam etmek, ilçemizin gelişimine hız kazandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda daha iyi eğitimler ve gezi organizasyonları planlayabilmemiz için üyelerimizden ve ilçe halkımızdan daha fazla talep ve katılım bekliyoruz.”                
Seydişehir Ticaret ve Sanayi odası üyelerini İstanbul?da açılan uluslar arası fuara götürdü.

26 Şubat 2015 tarihinde UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ve 27 Şubat 2016 tarihinde SESA Build Sürdürülebilir Güvenli Şehirler İçin Yapı Malzemeleri Ve Teknolojileri fuarına ilçe esnaflarından 35 kişilik bir heyet ile katılım sağlandı.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tip organizasyonlarla amacımız; “İlçemizin ve üyelerimizin çehresini genişletmek, farklı fikirlerle buluşmalarını ve, üyelerimizi birbirleri ile daha samimi olmalarını sağlamayı amaçlamaktayız. Önümüzde ki günlerde farklı meslek kolları ile ilgili fuar gezi organizasyonları düzenleyerek yenilikçi ve gelişimci anlayışımıza devam etmek, ilçemizin gelişimine hız kazandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda daha iyi eğitimler ve gezi organizasyonları planlayabilmemiz için üyelerimizden ve ilçe halkımızdan daha fazla talep ve katılım bekliyoruz.”


 

           
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.