TINAZTEPE MAĞARALARI?NIN ÜNÜ DÜNYAYA YAYILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2013 - 05:40, Güncelleme: 18.04.2013 - 05:40
 

TINAZTEPE MAĞARALARI?NIN ÜNÜ DÜNYAYA YAYILIYOR

İlçemizin turizm sembolü olan Tınaztepe Mağaraları Konya bölgesinde Mevlana?dan sonra en fazla ziyaretçi kabul ediyor.

İlçemizin turizm sembolü olan Tınaztepe Mağaraları Konya bölgesinde Mevlana’dan sonra en fazla ziyaretçi kabul ediyor. Seydişehir’in Türkiye’de ve dünyada sesinin duyurulmasını sağlayan Tınaztepe Mağaraları şirketin mağara tanıtım çalışmaları özellikle Uzak Doğu ülkelerinin ilgisini çekmeyi başardı. 2005 yılında Çelmeli Limitet Şirketi tarafından hizmete açılan Tınaztepe Mağaraları; her yıl alternatif turizm seçeneklerini genişleterek turizm açısından müşterilerine çok yönlü hizmet sunuyor. Bu yıl Avrupa’dan gelen turistlerin yanı sıra Japonya ve Kore’den çok sayıda turistin mağarayı görmeye geleceği bildirildi. 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeni ile açıklamalarda bulunan Tınaztepe Mağaraları Operasyon Müdürü Veli Çelmeli: “Tınaztepe Mağaraları Seydişehir Turizmi açısından örnek oluşturuyor. 2005 yılında faaliyete geçen mağaramız Mevlana’dan sonra en fazla turistin ziyaret ettiği yer.Broşür çalışmalarımız ve yurt dışı ziyaretlerimizle  yurt içi ve yurt dışı ve özellikle de Japonya ve Kore gibi Uzak Doğu ülkelerinden gelen turist sayısı her yıl artıyor.Bu durum da Seydişehir’in tanıtımına  önemli bir katkı sağladığını düşünüyoruz.” Dedi. Turizm haftasında Seydişehir’imizin turizm açısından daha canlı olması adına gereken gayretin gösterileceğini belirten Çelmeli “Bu hafta içerisinde festival boyutunda düzenlenecek  etkinliklere ihtiyacımızın olduğunu düşünüyoruz. İleriki yıllarda firma olarak bu düşüncemizi harekete geçirmek arzusundayız. Bu anlamda duyarlı olan her vatandaşımızın bu tür projelerine kapımız açık. Bu vesile ile turizm haftasının ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.
İlçemizin turizm sembolü olan Tınaztepe Mağaraları Konya bölgesinde Mevlana?dan sonra en fazla ziyaretçi kabul ediyor.

İlçemizin turizm sembolü olan Tınaztepe Mağaraları Konya bölgesinde Mevlana’dan sonra en fazla ziyaretçi kabul ediyor.

Seydişehir’in Türkiye’de ve dünyada sesinin duyurulmasını sağlayan Tınaztepe Mağaraları şirketin mağara tanıtım çalışmaları özellikle Uzak Doğu ülkelerinin ilgisini çekmeyi başardı.

2005 yılında Çelmeli Limitet Şirketi tarafından hizmete açılan Tınaztepe Mağaraları; her yıl alternatif turizm seçeneklerini genişleterek turizm açısından müşterilerine çok yönlü hizmet sunuyor.

Bu yıl Avrupa’dan gelen turistlerin yanı sıra Japonya ve Kore’den çok sayıda turistin mağarayı görmeye geleceği bildirildi.

15-22 Nisan Turizm Haftası nedeni ile açıklamalarda bulunan Tınaztepe Mağaraları Operasyon Müdürü Veli Çelmeli:

“Tınaztepe Mağaraları Seydişehir Turizmi açısından örnek oluşturuyor. 2005 yılında faaliyete geçen mağaramız Mevlana’dan sonra en fazla turistin ziyaret ettiği yer.Broşür çalışmalarımız ve yurt dışı ziyaretlerimizle  yurt içi ve yurt dışı ve özellikle de Japonya ve Kore gibi Uzak Doğu ülkelerinden gelen turist sayısı her yıl artıyor.Bu durum da Seydişehir’in tanıtımına  önemli bir katkı sağladığını düşünüyoruz.” Dedi.

Turizm haftasında Seydişehir’imizin turizm açısından daha canlı olması adına gereken gayretin gösterileceğini belirten Çelmeli “Bu hafta içerisinde festival boyutunda düzenlenecek  etkinliklere ihtiyacımızın olduğunu düşünüyoruz. İleriki yıllarda firma olarak bu düşüncemizi harekete geçirmek arzusundayız. Bu anlamda duyarlı olan her vatandaşımızın bu tür projelerine kapımız açık. Bu vesile ile turizm haftasının ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.