TİYATRO SANATÇISI AHMET YENİLMEZ VE İLAHİ SANATÇISI HASAN DURSUN SEYDİŞEHİR?DE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2015 - 12:19, Güncelleme: 06.07.2015 - 12:19
 

TİYATRO SANATÇISI AHMET YENİLMEZ VE İLAHİ SANATÇISI HASAN DURSUN SEYDİŞEHİR?DE

Seydişehir Belediyesi Ramazan ayı münasebeti ile başlattığı programlara Seydişehirli vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

55 mahallenin elli beşinde de Ramazan etkinliği düzenleyen Seydişehir Belediyesi bu hafta usta tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez’i misafir etti. Mizahi ve zekâsı ve usta oyunculuğu ile konuklara unutulmaz bir akşam yaşatan Ahmet Yenilmez, Seydişehirlilerin çok sıcakkanlı ve sanata açık olduğunu ifade ederek program sonunda sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Mübarek Ramazan Ayı’nda bizleri kırmayarak etkinliklere katkıda bulunduğu için teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yenilmez’e Seydişehir’i anlatan tablo hediye etti. Sesiyle, ilahi ve ezgileriyle gönüllere dokunan İlahi Sanatçısı Hasan Dursun, binlerce vatandaşın katıldığı gecede eserlerini sergiledi. Manevi atmosferin yoğun bir şekilde yaşandığı gecede Seydişehirliler beğendikleri ilahi ve ezgi istekleri ile Hasan Dursun’nu geç vakitlere kadar bırakmadılar. Hayranları kasetlerini imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’de düzenlenen Ramazan Etkinlerini ve ülkemizdeki yaşanabilen manevi birlik ve beraberliği değerlendirerek çocukların gülebilmesini Ramazanı Şerifi herkesin tam anlamıyla yaşayabilmesini istediklerini belirtti. Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir’de 16 mahalleden elli beş mahalleye çıktığını ifade ederek bu vesile ile şehir merkezindeki kardeşlerimize yeterince vakit ayıramadıklarını lakin 45 km.lik uzaklıkta, Mesudiye’de, Madenli’de, Çatmakaya’da Ramazan Ayı’nın güzelliklerini onlarla beraber  yaşamanın güzel olduğunu ifade etti. Başkan Tutal, “Bu yıl 39 dışardaki mahallemizde aynı Ramazan etkinliklerimizi yaşıyoruz. Onlarla beraber kutluyoruz. Oradaki çocuklarında gülmüş olması, sevinmesi bizleri mutlu ediyor. Ramazan Ayı birlik ayı, beraberlik ayı, kardeşlik ayı, yardımlaşma ayı ve en güzeli de Ramazan Ayı’nın içinde bulunan bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin olması. Bu birlik ve beraberliğin yanında Ramazan Ayı’nın manevi duygularından daha fazla etkilenmek, daha fazla nasiplenmek gerekli. Bizim toplumumuz bunu yapıyor. Dedi. Yurt dışında Avrupa ülkemizde yaşanan bu güzelliklerin yaşanamadığını ifade eden Başkan Mehmet Tutal,” Bizim ülkemizin güzelliklerini dışarıdan baktığımızda daha iyi anlıyoruz. Şu birlik beraberliği, şu programları biz Avrupa ülkelerinde göremiyoruz. Onların her biri kendi dünyalarına çekilmişler, içki alemlerinde birbirlerine selam vermeden hayatlarını yaşamaktalar. Böyle Ramazanları böyle bayramları, böyle Kadir Geceleri yok. Bizim Bu değerleri bilmemiz gerekiyor.” Dedi.   
Seydişehir Belediyesi Ramazan ayı münasebeti ile başlattığı programlara Seydişehirli vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

55 mahallenin elli beşinde de Ramazan etkinliği düzenleyen Seydişehir Belediyesi bu hafta usta tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez’i misafir etti. Mizahi ve zekâsı ve usta oyunculuğu ile konuklara unutulmaz bir akşam yaşatan Ahmet Yenilmez, Seydişehirlilerin çok sıcakkanlı ve sanata açık olduğunu ifade ederek program sonunda sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Mübarek Ramazan Ayı’nda bizleri kırmayarak etkinliklere katkıda bulunduğu için teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yenilmez’e Seydişehir’i anlatan tablo hediye etti.

Sesiyle, ilahi ve ezgileriyle gönüllere dokunan İlahi Sanatçısı Hasan Dursun, binlerce vatandaşın katıldığı gecede eserlerini sergiledi. Manevi atmosferin yoğun bir şekilde yaşandığı gecede Seydişehirliler beğendikleri ilahi ve ezgi istekleri ile Hasan Dursun’nu geç vakitlere kadar bırakmadılar.

Hayranları kasetlerini imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’de düzenlenen Ramazan Etkinlerini ve ülkemizdeki yaşanabilen manevi birlik ve beraberliği değerlendirerek çocukların gülebilmesini Ramazanı Şerifi herkesin tam anlamıyla yaşayabilmesini istediklerini belirtti.

Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir’de 16 mahalleden elli beş mahalleye çıktığını ifade ederek bu vesile ile şehir merkezindeki kardeşlerimize yeterince vakit ayıramadıklarını lakin 45 km.lik uzaklıkta, Mesudiye’de, Madenli’de, Çatmakaya’da Ramazan Ayı’nın güzelliklerini onlarla beraber  yaşamanın güzel olduğunu ifade etti. Başkan Tutal, “Bu yıl 39 dışardaki mahallemizde aynı Ramazan etkinliklerimizi yaşıyoruz. Onlarla beraber kutluyoruz. Oradaki çocuklarında gülmüş olması, sevinmesi bizleri mutlu ediyor. Ramazan Ayı birlik ayı, beraberlik ayı, kardeşlik ayı, yardımlaşma ayı ve en güzeli de Ramazan Ayı’nın içinde bulunan bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin olması. Bu birlik ve beraberliğin yanında Ramazan Ayı’nın manevi duygularından daha fazla etkilenmek, daha fazla nasiplenmek gerekli. Bizim toplumumuz bunu yapıyor. Dedi.

Yurt dışında Avrupa ülkemizde yaşanan bu güzelliklerin yaşanamadığını ifade eden Başkan Mehmet Tutal,” Bizim ülkemizin güzelliklerini dışarıdan baktığımızda daha iyi anlıyoruz. Şu birlik beraberliği, şu programları biz Avrupa ülkelerinde göremiyoruz. Onların her biri kendi dünyalarına çekilmişler, içki alemlerinde birbirlerine selam vermeden hayatlarını yaşamaktalar. Böyle Ramazanları böyle bayramları, böyle Kadir Geceleri yok. Bizim Bu değerleri bilmemiz gerekiyor.” Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.