TOGG TRUGO ŞARJ İSTASYONU ÇEVRE YOLUNA KURULUYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.06.2023 - 16:27, Güncelleme: 09.06.2023 - 16:27
 

TOGG TRUGO ŞARJ İSTASYONU ÇEVRE YOLUNA KURULUYOR

Seydişehir’e Trugo TOGG Elektrikli Araç Şarj İstasyonu kuruluyor.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ve benzeri elektrikli otomobillerin şarj edilebileceği istasyon, EKERLAND Shell Petrol ve Mola Dünyası tesisi önündeki yerini almak için çalışmalar başladı. EKERLAND Shell Petrol ve Mola Dünyası tesisi yetkililerinin sosyal medyadan yaptığı açıklamada: “EKERLAN Mola Dünyası Tesisimize TRUGO TOGG elektrikli şarj istasyonu kurulması için çalışmalara başlandı. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.    
Seydişehir’e Trugo TOGG Elektrikli Araç Şarj İstasyonu kuruluyor.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ve benzeri elektrikli otomobillerin şarj edilebileceği istasyon, EKERLAND Shell Petrol ve Mola Dünyası tesisi önündeki yerini almak için çalışmalar başladı.

EKERLAND Shell Petrol ve Mola Dünyası tesisi yetkililerinin sosyal medyadan yaptığı açıklamada: “EKERLAN Mola Dünyası Tesisimize TRUGO TOGG elektrikli şarj istasyonu kurulması için çalışmalara başlandı. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.