TOKİ İLKOKULU VE ORTAOKULU FARKI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2015 - 02:14, Güncelleme: 15.05.2015 - 02:14
 

TOKİ İLKOKULU VE ORTAOKULU FARKI

Seydişehir de yapılan geleneksel çocuk oyunları kapsamında yapılan ?yakan top? müsabakalarında Toki ilkokulu 4. Sınıf öğrencileri ve Toki Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri tüm rakiplerini teker teker yenerek final maçına çıkmaya hak kazanmışlardır.

Özellikle Toki Ortaokulu  ile Özel Kazım Cingöz Ortaokulu arasındaki yarı final müsabakası çok çekişmeli geçti.  Özel Kazım Cingöz Ortaokulu’nun 1. Seti almasına rağmen pes etmeyerek oyunu lehini çeviren Toki Ortaokulu büyük takdir topladı. 15/05/2015 tarihinde saat 15:00’ da Gazi ortaokulu ile Toki Ortaokulu arasında oynanacak olan Final Müsabakası sonunda ortaokullar arası şampiyon belli olacak.  15/05/2015 tarihinde saat 11:45’de ise Toki İlkokulu ile İhsan Tekin İlkokulu arasında yapılacak maç sonucunda ise ilkokullar arası finale çıkan takım belli olacak. Final maçı ise aynı gün saat 15:45’de Seydişehir Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.  Müsabakalar hakkında fikirlerini sorduğumuz Toki Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İskender Özdemir“Müsabakalar çok çekişmeli geçti. Genelde maçlarımızın çoğunu geriden gelerek aldık. Toki Ortaokulu ve Toki ilkokulu Spor alanında Seydişehir’in parlayan yeni yıldızı olmaya adaydır. Okulun öğrenci kapasitesi mükemmel. Maçlarda hem Ortaokullar hem İlkokullar arasında çok iddialıyız. Kesinlikle şampiyon adayıyız. Bize desteğini esirgemeyen başta Okul Müdürü Süleyman Orakçı’ya, okul idaresine tüm öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize müsabakalarda ulaşımda yardımcı olan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.  Final Maçlarına tüm Seydişehir Halkı davetlidir.”dedi.  
Seydişehir de yapılan geleneksel çocuk oyunları kapsamında yapılan ?yakan top? müsabakalarında Toki ilkokulu 4. Sınıf öğrencileri ve Toki Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri tüm rakiplerini teker teker yenerek final maçına çıkmaya hak kazanmışlardır.

Özellikle Toki Ortaokulu  ile Özel Kazım Cingöz Ortaokulu arasındaki yarı final müsabakası çok çekişmeli geçti.  Özel Kazım Cingöz Ortaokulu’nun 1. Seti almasına rağmen pes etmeyerek oyunu lehini çeviren Toki Ortaokulu büyük takdir topladı.

15/05/2015 tarihinde saat 15:00’ da Gazi ortaokulu ile Toki Ortaokulu arasında oynanacak olan Final Müsabakası sonunda ortaokullar arası şampiyon belli olacak. 

15/05/2015 tarihinde saat 11:45’de ise Toki İlkokulu ile İhsan Tekin İlkokulu arasında yapılacak maç sonucunda ise ilkokullar arası finale çıkan takım belli olacak. Final maçı ise aynı gün saat 15:45’de Seydişehir Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.

 Müsabakalar hakkında fikirlerini sorduğumuz Toki Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İskender Özdemir“Müsabakalar çok çekişmeli geçti. Genelde maçlarımızın çoğunu geriden gelerek aldık. Toki Ortaokulu ve Toki ilkokulu Spor alanında Seydişehir’in parlayan yeni yıldızı olmaya adaydır. Okulun öğrenci kapasitesi mükemmel. Maçlarda hem Ortaokullar hem İlkokullar arasında çok iddialıyız. Kesinlikle şampiyon adayıyız.

Bize desteğini esirgemeyen başta Okul Müdürü Süleyman Orakçı’ya, okul idaresine tüm öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize müsabakalarda ulaşımda yardımcı olan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.  Final Maçlarına tüm Seydişehir Halkı davetlidir.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.