TOROSLAR GAZETESİ 22 YAŞINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2019 - 10:29, Güncelleme: 08.05.2019 - 10:29
 

TOROSLAR GAZETESİ 22 YAŞINDA

Toroslar Gazetesi olarak; objektif, tarafsız ve etik kurallara bağlı olarak çıktığımız gazetecilik yolunda 22 yılı geride bıraktık.

1997 yılı Mayıs ayında yayın hayatımıza başlarken, yıllardır özlemini çektiğimiz ve yalnızca güzel Seydişehir’imizin sesi olacak Toroslar Gazetesi’ni çıkarmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz diye yazmıştık. “Sesimiz, sesinizdir” idealiyle yayın hayatına başlayan gazetemiz sadece Seydişehir’in sınırlı içerisinde değil, yurdun hatta dünyanın dört bir köşesine değerli hemşerilerimizle iletişim ağını kurarak gazetemiz sayesinde kaynaşmamızı sağlamak ve Seydişehir’in ve Seydişehirlinin özlemini bir nebze olsun gidermek gayesinden ödün vermeden bugünlere geldik. Bu vesile ile kuruluşumuzda yer alan fakat aramızdan ayrılan Genel Yayın Yönetmenliğimizi yapan Osman Saylam’a, imtiyaz sahibimiz Rasih Uslular’a Allahtan rahmet diliyoruz. 22. Kuruluş Yıldönümümüz dolayısı ile bizleri unutmayıp tebrik eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı ve bizleri bizzat gelerek veya telefonla arayarak kutlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Gazetemizin bugünlere gelmesinde emekleri geçen çalışanlarımıza ve yayın kurullarımıza teşekkür ediyor, nice yıllarda okuyucularımızla buluşmayı dileyerek saygılarımızı sunuyoruz.
Toroslar Gazetesi olarak; objektif, tarafsız ve etik kurallara bağlı olarak çıktığımız gazetecilik yolunda 22 yılı geride bıraktık.

1997 yılı Mayıs ayında yayın hayatımıza başlarken, yıllardır özlemini çektiğimiz ve yalnızca güzel Seydişehir’imizin sesi olacak Toroslar Gazetesi’ni çıkarmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz diye yazmıştık. “Sesimiz, sesinizdir” idealiyle yayın hayatına başlayan gazetemiz sadece Seydişehir’in sınırlı içerisinde değil, yurdun hatta dünyanın dört bir köşesine değerli hemşerilerimizle iletişim ağını kurarak gazetemiz sayesinde kaynaşmamızı sağlamak ve Seydişehir’in ve Seydişehirlinin özlemini bir nebze olsun gidermek gayesinden ödün vermeden bugünlere geldik.

Bu vesile ile kuruluşumuzda yer alan fakat aramızdan ayrılan Genel Yayın Yönetmenliğimizi yapan Osman Saylam’a, imtiyaz sahibimiz Rasih Uslular’a Allahtan rahmet diliyoruz.

22. Kuruluş Yıldönümümüz dolayısı ile bizleri unutmayıp tebrik eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı ve bizleri bizzat gelerek veya telefonla arayarak kutlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Gazetemizin bugünlere gelmesinde emekleri geçen çalışanlarımıza ve yayın kurullarımıza teşekkür ediyor, nice yıllarda okuyucularımızla buluşmayı dileyerek saygılarımızı sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.