TRABZONSPOR MARŞI BESTESİ YAYINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2020 - 10:10, Güncelleme: 16.01.2020 - 10:10
 

TRABZONSPOR MARŞI BESTESİ YAYINDA

İlçemizde 2019 da 1.Albüm çalışmasını tamamlayan, aslen Trabzonlu olan Müzik öğretmeni yerel sanatçımız Serkan Yılmaz, Trabzonspor için yaptığı bestesini yayınladı.

Müzik öğretmeni Serkan Yılmaz bestesi ile ilgili, “2019 Ağustos da yaptığımız eserimizi tamamlayarak yayınladık. Trabzonsporlu öğrencim İlayda Bayrak nezdinde tüm hemşerilerime, Trabzonsporlulara ve spor severlere saygı ve sevgilerimizi sunar, marşımızın camia için hayırlara vesile olmasını niyaz eder, centilmence bir lig olmasını ve hak eden takımın şampiyon olması dileğiyle, eserimize katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ederiz’’ dedi. Eserin Seydişehir’de stüdyo çalışmaları Morton müzik desteği ile yapılmıştır.
İlçemizde 2019 da 1.Albüm çalışmasını tamamlayan, aslen Trabzonlu olan Müzik öğretmeni yerel sanatçımız Serkan Yılmaz, Trabzonspor için yaptığı bestesini yayınladı.

Müzik öğretmeni Serkan Yılmaz bestesi ile ilgili, “2019 Ağustos da yaptığımız eserimizi tamamlayarak yayınladık. Trabzonsporlu öğrencim İlayda Bayrak nezdinde tüm hemşerilerime, Trabzonsporlulara ve spor severlere saygı ve sevgilerimizi sunar, marşımızın camia için hayırlara vesile olmasını niyaz eder, centilmence bir lig olmasını ve hak eden takımın şampiyon olması dileğiyle, eserimize katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

Eserin Seydişehir’de stüdyo çalışmaları Morton müzik desteği ile yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.