TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2015 - 07:10, Güncelleme: 07.01.2015 - 07:10
 

TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI

Seydişehir?de kar yağışı ve don olayı yaşanmasından dolayı bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Seydişehir’de kar yağışı ve don olayı yaşanmasından dolayı bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinden eski sanayi sitesi istikametinde ilerleyen 42 AV 237 plakalı aracın sürücüsü Harun Gülşen yolun aşırı buzlanmasından dolayı direksiyon  hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken hasar gören aracı ise çekici yardımı ile kurtarıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor
Seydişehir?de kar yağışı ve don olayı yaşanmasından dolayı bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Seydişehir’de kar yağışı ve don olayı yaşanmasından dolayı bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinden eski sanayi sitesi istikametinde ilerleyen 42 AV 237 plakalı aracın sürücüsü Harun Gülşen yolun aşırı buzlanmasından dolayı direksiyon  hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken hasar gören aracı ise çekici yardımı ile kurtarıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.