TÜBİTAK BİLİM FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2018 - 02:29, Güncelleme: 07.05.2018 - 02:29
 

TÜBİTAK BİLİM FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mahmut Esat Ortaokulu’nun hazırladığı Tübitak 4006 Bilim Fuarı büyük ilgi gördü.

Tübitak işbirliğiyle gerçekleştirilen, okul bahçesinde açılan ve 30 perondan oluşan bilim fuarında öğrenciler, görenlerin ilgisini çeken bilimsel çalışmalarını sergilediler. Seydişehir Protokolü’nün yanı sıra Siyasi Parti İlçe Başkanlarının, STK Örgüt temsilcilerinin, velilerin ve halkın katıldığı Tübitak Bilim Fuarı’nda “Gübreler Yarışıyor, Alevlerin Dansı, ilçemizin şairlerini tanıtmayı amaçlayan Seydişehir’in Dilleri ve Alüminyumun elde edilişi gibi çalışmalar fuarı gezenlerin dikkatini çekti. Okul öğretmenlerinden proje yöneticisi Adem Kademli ise: “Açılış konuşmasında Tübitak ile birlikte hazırladığımız Bilim Fuarı’nı geleneksel hale dönüştürmek istiyoruz. İnşallah öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu bilimsel fuar, ileride ülkemiz için faydalı olacak önemli buluşlara vesile olur.” dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu’nun hazırladığı Tübitak 4006 Bilim Fuarı büyük ilgi gördü.

Tübitak işbirliğiyle gerçekleştirilen, okul bahçesinde açılan ve 30 perondan oluşan bilim fuarında öğrenciler, görenlerin ilgisini çeken bilimsel çalışmalarını sergilediler.

Seydişehir Protokolü’nün yanı sıra Siyasi Parti İlçe Başkanlarının, STK Örgüt temsilcilerinin, velilerin ve halkın katıldığı Tübitak Bilim Fuarı’nda “Gübreler Yarışıyor, Alevlerin Dansı, ilçemizin şairlerini tanıtmayı amaçlayan Seydişehir’in Dilleri ve Alüminyumun elde edilişi gibi çalışmalar fuarı gezenlerin dikkatini çekti.

Okul öğretmenlerinden proje yöneticisi Adem Kademli ise: “Açılış konuşmasında Tübitak ile birlikte hazırladığımız Bilim Fuarı’nı geleneksel hale dönüştürmek istiyoruz. İnşallah öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu bilimsel fuar, ileride ülkemiz için faydalı olacak önemli buluşlara vesile olur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.