TÜFEKCİ: “MEMLEKETİMİZE SADE BİR VATANDAŞ OLARAK DA HİZMET EDERİZ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2018 - 05:47, Güncelleme: 28.04.2018 - 05:47
 

TÜFEKCİ: “MEMLEKETİMİZE SADE BİR VATANDAŞ OLARAK DA HİZMET EDERİZ”

Ülke genelinde Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için çok sayıda başvuru olurken, gözler ilçemizi temsilen aday adaylığını koyacak isimlere çevrildi.

Bu isimlerin en önde gelenlerinden Harun Tüfekci’nin bu dönem aday adayı olmayacağı öğrenildi. 3 dönem Seydişehirimizi temsilen Milletvekilliği görevinde bulunan ve daha sonra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Harun Tüfekci, milletvekili aday adayı olmayacağını belirterek gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Bu dönem Milletvekili aday adaylığımı koymadım. Görevime devam ediyorum. Bilindiği gibi 2 ay sonra da Bakan Yardımcılığı görevim sona erecek. Biz milletimize hizmet için varız. Bu hizmet sadece milletvekilliği ile değil, sade bir vatandaş olarak da yapılır. Seçimlerden sonra Allah ne gösterir bakalım. Partimiz bize hangi görevi verirse başımızın üstünde yeri vardır. Vermezse de sade bir vatandaş olarak hizmetimize devam ederiz” şeklinde konuştu.
Ülke genelinde Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için çok sayıda başvuru olurken, gözler ilçemizi temsilen aday adaylığını koyacak isimlere çevrildi.

Bu isimlerin en önde gelenlerinden Harun Tüfekci’nin bu dönem aday adayı olmayacağı öğrenildi.

3 dönem Seydişehirimizi temsilen Milletvekilliği görevinde bulunan ve daha sonra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Harun Tüfekci, milletvekili aday adayı olmayacağını belirterek gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“Bu dönem Milletvekili aday adaylığımı koymadım. Görevime devam ediyorum. Bilindiği gibi 2 ay sonra da Bakan Yardımcılığı görevim sona erecek. Biz milletimize hizmet için varız. Bu hizmet sadece milletvekilliği ile değil, sade bir vatandaş olarak da yapılır. Seçimlerden sonra Allah ne gösterir bakalım. Partimiz bize hangi görevi verirse başımızın üstünde yeri vardır. Vermezse de sade bir vatandaş olarak hizmetimize devam ederiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.