TÜFEKÇİ UKRAYNA’DA RUSTEM UMEROV VE KIRIMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2019 - 05:33, Güncelleme: 08.12.2019 - 05:33
 

TÜFEKÇİ UKRAYNA’DA RUSTEM UMEROV VE KIRIMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Eski Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Ukrayna’da Rustem Umerov ve Mustafa Abdulcemil Kırımoğlu ile görüştü.

AK Parti eski Konya Milletvekili ve Bakan yardımcısı, Genel Merkez SKM ( Seçim ve Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı görevini yürüten Harun Tüfekçi Ukrayna Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Rustem Umerov ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdulcemil Kırımoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliğinde verilen akşam yemeğinde görüştü. Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliğinde verilen akşam yemeğine Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, TBMM’den (Türkiye Büyük Millet Meclisi) MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ukrayna Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Rüstem Umerov ve çok sayıda milletvekili katıldı. 
Eski Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Ukrayna’da Rustem Umerov ve Mustafa Abdulcemil Kırımoğlu ile görüştü.

AK Parti eski Konya Milletvekili ve Bakan yardımcısı, Genel Merkez SKM ( Seçim ve Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı görevini yürüten Harun Tüfekçi Ukrayna Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Rustem Umerov ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdulcemil Kırımoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliğinde verilen akşam yemeğinde görüştü.

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliğinde verilen akşam yemeğine Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, TBMM’den (Türkiye Büyük Millet Meclisi) MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ukrayna Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Rüstem Umerov ve çok sayıda milletvekili katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.