?TÜM ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2014 - 06:15, Güncelleme: 09.01.2014 - 06:15
 

?TÜM ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ?

04 Ocakta2014 Cumartesi günü olağan kongre için toplanan Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası çoğunluğun sağlanamamasından dolayı toplantı 11 Ocak?a ertelenmişti

04 Ocakta2014 Cumartesi günü olağan kongre için toplanan  Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası çoğunluğun sağlanamamasından dolayı toplantı 11 Ocak’a ertelenmişti 11 Ocak 2014 Cumartesi Günü  Saat 10:00 daTaşıyıcılar Kooperatifi Hizmet Binasında yeniden gerçekleştirilecek olağan kongrede  başkanlığa tekrar aday olduğunu söyleyen Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar  adaylığıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Başkan Hasan Ünvar tüm üyelerinden oy istediğini belirterek yaklaşan Gazeteciler Günü’nü de kutladı. Başkan Ünvar “2010 yılının şubat ayının 28. Günü  sayın üyelerimizin teveccühü ile göreve geldik. O günden bu güne şeffaf, güleryüzlü, bir hizmet anlayışı ile oda olarak verimli bir dört yıl geçirdiğimize inanıyorum. Üyelerimize her türlü hizmetinde sınır  tanımadan her günün  24 saatinde  koşturmaya çalıştık. Seydişehir merkez, köy ve kasabalarının ve tüm halkımızın plaka devir ve diğer işlerinde sorun çıkarmadan en iyi hizmeti verme gayretinde olduk. Sayın üyelerimizin ve değerli şoför esnaflarımızın bilmelerini isterim ki Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası göreve geldiğimiz zaman kıt imkanlarla görev yapan bir oda durumundaydı. Bu konumumuzu  mazeret kabul etmeden oda imkanlarımızı üst yöneticilerimizle sağladığımız iyi ilişkilerle genişlettik. Hamdolsun şuanda odamız bölge odaları ile kıyaslandığı zaman iyi durumdayız. Siz değerli yönetici arkadaşlarımızın azimli çalışmaları  ve üyelerimizin bize verdiği moral desteği sayesinde sadece Konya bölgesinde değil tüm yurtta da Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası saygın bir durumdadır.2014-2018  yılları arasında üyelerimizle dolu dolu  bir dönem daha geçirmek için tekrar adayım. Gelecek nesil güzel bir Seydişehir bırakmak niyetiyle saygılar ve sevgiler sunarım” dedi. -10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun- Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Başkan Ünvar Çalışmalarımızda Seydişehir basınında yer alan arkadaşlarımızla çok iyi diyaloglarımız oldu. Bu vesile ile gazeteci arkadaşlarımızın da Gazeteciler Günü’nü kutlarım. İnşallah seçim sonrasında da sivil toplum kuruluşlarımızla, basınımızla, bürokratlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
04 Ocakta2014 Cumartesi günü olağan kongre için toplanan Seydişehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası çoğunluğun sağlanamamasından dolayı toplantı 11 Ocak?a ertelenmişti

04 Ocakta2014 Cumartesi günü olağan kongre için toplanan  Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası çoğunluğun sağlanamamasından dolayı toplantı 11 Ocak’a ertelenmişti

11 Ocak 2014 Cumartesi Günü  Saat 10:00 daTaşıyıcılar Kooperatifi Hizmet Binasında yeniden gerçekleştirilecek olağan kongrede  başkanlığa tekrar aday olduğunu söyleyen Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Ünvar  adaylığıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Hasan Ünvar tüm üyelerinden oy istediğini belirterek yaklaşan Gazeteciler Günü’nü de kutladı.

Başkan Ünvar “2010 yılının şubat ayının 28. Günü  sayın üyelerimizin teveccühü ile göreve geldik. O günden bu güne şeffaf, güleryüzlü, bir hizmet anlayışı ile oda olarak verimli bir dört yıl geçirdiğimize inanıyorum.

Üyelerimize her türlü hizmetinde sınır  tanımadan her günün  24 saatinde  koşturmaya çalıştık.

Seydişehir merkez, köy ve kasabalarının ve tüm halkımızın plaka devir ve diğer işlerinde sorun çıkarmadan en iyi hizmeti verme gayretinde olduk.

Sayın üyelerimizin ve değerli şoför esnaflarımızın bilmelerini isterim ki Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası göreve geldiğimiz zaman kıt imkanlarla görev yapan bir oda durumundaydı. Bu konumumuzu  mazeret kabul etmeden oda imkanlarımızı üst yöneticilerimizle sağladığımız iyi ilişkilerle genişlettik.

Hamdolsun şuanda odamız bölge odaları ile kıyaslandığı zaman iyi durumdayız. Siz değerli yönetici arkadaşlarımızın azimli çalışmaları  ve üyelerimizin bize verdiği moral desteği sayesinde sadece Konya bölgesinde değil tüm yurtta da Seydişehir Şoförler  Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası saygın bir durumdadır.2014-2018  yılları arasında üyelerimizle dolu dolu  bir dönem daha geçirmek için tekrar adayım. Gelecek nesil güzel bir Seydişehir bırakmak niyetiyle saygılar ve sevgiler sunarım” dedi.

-10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun-

Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Başkan Ünvar Çalışmalarımızda Seydişehir basınında yer alan arkadaşlarımızla çok iyi diyaloglarımız oldu. Bu vesile ile gazeteci arkadaşlarımızın da Gazeteciler Günü’nü kutlarım. İnşallah seçim sonrasında da sivil toplum kuruluşlarımızla, basınımızla, bürokratlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.