Türk Eğitim – Sen Emekli Üyelerine Program Düzenledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2019 - 09:43, Güncelleme: 21.10.2019 - 09:43
 

Türk Eğitim – Sen Emekli Üyelerine Program Düzenledi

Türk Eğitim-Sen Seydişehir İçe Temsilciliği kahvaltı programı düzenleyerek emekli öğretmenlerini buluşturdu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen, Konya 1 No’lu Şube Yönetiminin de katılımıyla gerçekleşen programda bir araya gelen emekli öğretmenler unutulmaz bir gün geçirdi. Bu kahvaltı programlarını geleneksel hale getireceklerini belirten Türk Eğitim – Sen İlçe Başkanı Nihat Altunbaş; “Cefakar duayenlerimize küçük bir vefa örneği göstermeye çalıştık. Böyle programların devamını da getireceğiz inşallah.” şeklinde konuştu. Program kapsamında bu yıl emekli olan üyelere plaket takdimi yapılarak teşekkür edilirken daha önceki dönemlerde emekli olan bütün öğretmenleri de bir araya getirerek onlarında unutulmadığı gösterildi.
Türk Eğitim-Sen Seydişehir İçe Temsilciliği kahvaltı programı düzenleyerek emekli öğretmenlerini buluşturdu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen, Konya 1 No’lu Şube Yönetiminin de katılımıyla gerçekleşen programda bir araya gelen emekli öğretmenler unutulmaz bir gün geçirdi.

Bu kahvaltı programlarını geleneksel hale getireceklerini belirten Türk Eğitim – Sen İlçe Başkanı Nihat Altunbaş; “Cefakar duayenlerimize küçük bir vefa örneği göstermeye çalıştık. Böyle programların devamını da getireceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

Program kapsamında bu yıl emekli olan üyelere plaket takdimi yapılarak teşekkür edilirken daha önceki dönemlerde emekli olan bütün öğretmenleri de bir araya getirerek onlarında unutulmadığı gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.