TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI (Videolu)

Güncel 10.04.2023 - 16:26, Güncelleme: 10.04.2023 - 16:26
 

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI (Videolu)

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü Seydişehir’de düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü. Törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma komutanı Salih Yahya Koca, Siyasi parti ve sivil toplum başkanları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Abdulkadir Soykan, Türk Polis Teşkilatı'nın halkın mal ve can güvenliğinin sağlamasının yanı sıra ülkedeki huzur ve güven ortamının tesisinde büyük rol üstlendiğini söyledi. Programın ardından törene katılan protokol üyeleri, Akyol Mezarlığı'ndaki şehitliğe giderek dua etti.
Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü Seydişehir’de düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü.

Törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma komutanı Salih Yahya Koca, Siyasi parti ve sivil toplum başkanları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Abdulkadir Soykan, Türk Polis Teşkilatı'nın halkın mal ve can güvenliğinin sağlamasının yanı sıra ülkedeki huzur ve güven ortamının tesisinde büyük rol üstlendiğini söyledi.

Programın ardından törene katılan protokol üyeleri, Akyol Mezarlığı'ndaki şehitliğe giderek dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.