TÜRKİYE 2. Sİ FİNAL DERSHANESİNDEN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2013 - 01:00, Güncelleme: 24.08.2013 - 01:00
 

TÜRKİYE 2. Sİ FİNAL DERSHANESİNDEN

Seydişehir Final Dershanesi KPSS?de Türkiye ikinci çıkarttı.

Seydişehir  Final Dershanesi KPSS’de Türkiye ikinci çıkarttı. Final Dergisi Dershanesi öğrencisi Ozan Çetin  KPSS ‘ de Genel  Kültür-Genel  Yetenek sınavında TÜRKİYE  13. sü; alanında ise TÜRKİYE  2. si oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Dershane Müdürü Seyit Mehmet Ertaş “ İlçemiz eğitiminin yüz akı olan bir öğrencimiz daha hedefine ulaştı.  Ozan Çetin  KPSS ‘ de Genel  Kültür-Genel  Yetenek sınavında TÜRKİYE  13. sü;alanında ise TÜRKİYE  2. si olmuştur. Ozan Çetin kardeşimiz hem dershanemizin hem de Seydişehir’ imizin yüz akı olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi. ” dedi   Final Dergisi Dershanesi 9 yıldır Seydişehir’ de kesintisiz KPSS kursları açmaktadır diyen Ertaş “Öğretmenlerimiz bu konuda uzmanlaşmışlardır. İlk okul 5. Sınıftan başlayan eğitim-öğretim faaliyetimiz 6.7.8. sınıflar; lise öğrencileri için 9.10.11. ara sınıflar ;12. Sınıf ve mezun öğrenciler için de YGS-LYS gruplarımız devam etmektedir. Ayrıca Meslek Lisesi 11. Sınıflara özel KPSS kurslarımız da başlamıştır. Tüm gruplarda  KPSS kurslarımız olduğu gibi Meslek Yüksek Okulu  öğrencilerimize de  DGS kurslarımızla hizmetimiz sürecektir." şeklinde konuştu.
Seydişehir Final Dershanesi KPSS?de Türkiye ikinci çıkarttı.

Seydişehir  Final Dershanesi KPSS’de Türkiye ikinci çıkarttı.

Final Dergisi Dershanesi öğrencisi Ozan Çetin  KPSS ‘ de Genel  Kültür-Genel  Yetenek sınavında TÜRKİYE  13. sü; alanında ise TÜRKİYE  2. si oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dershane Müdürü Seyit Mehmet Ertaş “ İlçemiz eğitiminin yüz akı olan bir öğrencimiz daha hedefine ulaştı.  Ozan Çetin  KPSS ‘ de Genel  Kültür-Genel  Yetenek sınavında TÜRKİYE  13. sü;alanında ise TÜRKİYE  2. si olmuştur. Ozan Çetin kardeşimiz hem dershanemizin hem de Seydişehir’ imizin yüz akı olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi. ” dedi

  Final Dergisi Dershanesi 9 yıldır Seydişehir’ de kesintisiz KPSS kursları açmaktadır diyen Ertaş “Öğretmenlerimiz bu konuda uzmanlaşmışlardır. İlk okul 5. Sınıftan başlayan eğitim-öğretim faaliyetimiz 6.7.8. sınıflar; lise öğrencileri için 9.10.11. ara sınıflar ;12. Sınıf ve mezun öğrenciler için de YGS-LYS gruplarımız devam etmektedir. Ayrıca Meslek Lisesi 11. Sınıflara özel KPSS kurslarımız da başlamıştır. Tüm gruplarda  KPSS kurslarımız olduğu gibi Meslek Yüksek Okulu  öğrencilerimize de  DGS kurslarımızla hizmetimiz sürecektir." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.