TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONU SEYDİŞEHİR?DEN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2016 - 11:27, Güncelleme: 11.01.2016 - 11:27
 

TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONU SEYDİŞEHİR?DEN

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü karate sporcusu Ramazan Ateş Türkiye Şampiyonu oldu.

7-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen ümit, genç, 21yaş altı  Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası mili takım seçmelerine Seydişehir Belediye Spor Kulübü Üç sporcusuyla müsabakalara katıldı. Düzenlenen müsabakalarda Ramazan Ateş 68 kg da Türkiye şampiyonu olurken, Arzu Firdevs Koç ise Kata dalında 7.ci oldu. Teknik üstünlüklerinin beğenilmesi nedeni ile Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Ramazan Ateş, Arzu Firdevs Koç Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı.  Antrenörler Ali Osman Güler ve Ali Buğdaycı yapılacak olan Milli Takım seçmelerinde sporcularına başarılar dilerken, katıldıkları müsabakalarda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ a teşekkür etti.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü karate sporcusu Ramazan Ateş Türkiye Şampiyonu oldu.

7-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen ümit, genç, 21yaş altı  Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası mili takım seçmelerine Seydişehir Belediye Spor Kulübü Üç sporcusuyla müsabakalara katıldı.

Düzenlenen müsabakalarda Ramazan Ateş 68 kg da Türkiye şampiyonu olurken, Arzu Firdevs Koç ise Kata dalında 7.ci oldu.

Teknik üstünlüklerinin beğenilmesi nedeni ile Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Ramazan Ateş, Arzu Firdevs Koç Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı.

 Antrenörler Ali Osman Güler ve Ali Buğdaycı yapılacak olan Milli Takım seçmelerinde sporcularına başarılar dilerken, katıldıkları müsabakalarda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.