TÜRKİYE ŞAMPİYONU SEYDİŞEHİR?DEN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2016 - 06:48, Güncelleme: 05.11.2016 - 06:48
 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU SEYDİŞEHİR?DEN

Konya?da yapılan Türkiye Motodrag şampiyonasında, Motodrag sporcusu Orhan Karabaş birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu.

600cc kategorisinde 2016 yılının altıncı ayak yarışması sonucunda birinci olan Orhan Karabaş, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Motodrag sporcusu Karabaş yaptığı açıklamada; “2016 yılının başından bu yana yapılan 6 turnuvada başarılı bir performans gösterdim. Ekim ayı içerisinde ki son sezon finalinde ise birinci gelerek Türkiye şampiyonu oldum. Bu müsabakalarda başarımla ilçemizi de en iyi şekilde temsil ettiğim için mutluyum.” dedi.
Konya?da yapılan Türkiye Motodrag şampiyonasında, Motodrag sporcusu Orhan Karabaş birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu.

600cc kategorisinde 2016 yılının altıncı ayak yarışması sonucunda birinci olan Orhan Karabaş, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Motodrag sporcusu Karabaş yaptığı açıklamada; “2016 yılının başından bu yana yapılan 6 turnuvada başarılı bir performans gösterdim. Ekim ayı içerisinde ki son sezon finalinde ise birinci gelerek Türkiye şampiyonu oldum. Bu müsabakalarda başarımla ilçemizi de en iyi şekilde temsil ettiğim için mutluyum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.