TURLARIN DİNLENME ALANI KUĞULU PARK KAFE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2019 - 08:33, Güncelleme: 02.09.2019 - 08:33
 

TURLARIN DİNLENME ALANI KUĞULU PARK KAFE

Yeni bir hizmet anlayışı ile faaliyete geçirilen Kuğulu Park Kafe, hafta sonları tur kafilelerini misafir ediyor.

Akdeniz ile İç Anadolu arasında köprü görevi gören Seydişehir'de doğal güzelliğiyle bölgenin cazibe merkezi olan Kuğulu Park turizmcilerin de en çok uğradığı alanların başında geliyor. Eşsiz doğa içerisinde nefis lezzetler sunan Kuğulu Park Kafe hafta sonu yaptığı güzel bir organizasyon ile KAYME ve TATİLMAPS Turizmleri ağırladı. Yeşille mavinin buluştuğu en güzide alan Kuğulu Park Kafe’yi tercih edenlere teşekkürlerini sunan İşletme Sahibi Orhan Özdemir, “İlçemizin cazibe merkezinde böyle bir restaurant açtığımız için mutluyuz. Kuğulu Parkımızın bu doğal güzelliğinde profesyonel ekibimizle sunduğumuz enfes lezzetleri tadan müşterilerimiz son derece memnunlar. Hafta sonlarında da tur kafilelerini ağırlayacak hem dinlenmelerini hem de bu doğallığı tatmalarını sağlıyoruz. Bu hafta önce KAYME Turizm organizasyonuyla Konya Doğa ve Yürüyüş Sevenler Grubu'nun (KONTREK) yöneticilerini ve üyelerini kahvaltı programında ağırladık.Programı organize eden KAYME Turizm'e teşekkür ederiz.  Kahvaltı programımızda daha sonra da TATİLMAPS Turizmin önderliğindeki Çalışkan Yem Fabrikasının değerli çalışan ve yöneticilerini misafir ettik. Programı organize eden TATİLMAPS Turizm'e teşekkür ederiz.” dedi.
Yeni bir hizmet anlayışı ile faaliyete geçirilen Kuğulu Park Kafe, hafta sonları tur kafilelerini misafir ediyor.

Akdeniz ile İç Anadolu arasında köprü görevi gören Seydişehir'de doğal güzelliğiyle bölgenin cazibe merkezi olan Kuğulu Park turizmcilerin de en çok uğradığı alanların başında geliyor.

Eşsiz doğa içerisinde nefis lezzetler sunan Kuğulu Park Kafe hafta sonu yaptığı güzel bir organizasyon ile KAYME ve TATİLMAPS Turizmleri ağırladı.

Yeşille mavinin buluştuğu en güzide alan Kuğulu Park Kafe’yi tercih edenlere teşekkürlerini sunan İşletme Sahibi Orhan Özdemir, “İlçemizin cazibe merkezinde böyle bir restaurant açtığımız için mutluyuz. Kuğulu Parkımızın bu doğal güzelliğinde profesyonel ekibimizle sunduğumuz enfes lezzetleri tadan müşterilerimiz son derece memnunlar. Hafta sonlarında da tur kafilelerini ağırlayacak hem dinlenmelerini hem de bu doğallığı tatmalarını sağlıyoruz. Bu hafta önce KAYME Turizm organizasyonuyla Konya Doğa ve Yürüyüş Sevenler Grubu'nun (KONTREK) yöneticilerini ve üyelerini kahvaltı programında ağırladık.Programı organize eden KAYME Turizm'e teşekkür ederiz. 

Kahvaltı programımızda daha sonra da TATİLMAPS Turizmin önderliğindeki Çalışkan Yem Fabrikasının değerli çalışan ve yöneticilerini misafir ettik. Programı organize eden TATİLMAPS Turizm'e teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.