TUTAL SEYDİŞEHİR?E HİZMETE TALİP

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2013 - 05:29, Güncelleme: 24.10.2013 - 05:29
 

TUTAL SEYDİŞEHİR?E HİZMETE TALİP

30 Mart 2014 yerel seçimleri için daha önce Seydişehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Mehmet Tutal resmi başvurusunu yaptı.

30 Mart 2014 yerel  seçimleri için daha önce Seydişehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Mehmet Tutal resmi başvurusunu yaptı. Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a resmi başvuru formunu teslim eden Tutal, kesin adaylığının kabul edilmesi halinde Seydişehir halkının teveccühü ile belediyeyi yeniden kazanacaklarını ifade etti. Uzman ekibiyle beraber hazırladıkları mega projelerle Seydişehir’i 2023 vizyonuna uygun ve Büyükşehir standartlarında bir şehir haline getireceklerini söyleyen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal: “2014 yerel seçimlerinde ilçeye daha iyi hizmet etmek amacıyla Ak Parti’den aday adayı oldum. Seydişehir’in değişimi ve gelişimi için Ak Parti iktidarına ihtiyaç var. Belediye başkanlığı hizmet yarışıdır. Seydişehir’imizin sorunlarını çok iyi biliyoruz, sosyal, kültürel, manevi değerleri önemseyerek, hizmetin en güzelini yapan, insan odaklı çalışan belediye anlayışı ile halka hak için hizmet edeceğim.Yaşanabilir bir Seydişehir için, Seydişehir’imize hizmete, halkımıza hizmetkar olmaya talibiz. Bu meşakkatli yolda teşkilatımızla birlikte çalışıp çabalayan bütün arkadaşlarımıza, kardeşlerimize teşekkür eder, Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını dilerim.’’ dedi.
30 Mart 2014 yerel seçimleri için daha önce Seydişehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Mehmet Tutal resmi başvurusunu yaptı.

30 Mart 2014 yerel  seçimleri için daha önce Seydişehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Mehmet Tutal resmi başvurusunu yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a resmi başvuru formunu teslim eden Tutal, kesin adaylığının kabul edilmesi halinde Seydişehir halkının teveccühü ile belediyeyi yeniden kazanacaklarını ifade etti.

Uzman ekibiyle beraber hazırladıkları mega projelerle Seydişehir’i 2023 vizyonuna uygun ve Büyükşehir standartlarında bir şehir haline getireceklerini söyleyen Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal:

“2014 yerel seçimlerinde ilçeye daha iyi hizmet etmek amacıyla Ak Parti’den aday adayı oldum. Seydişehir’in değişimi ve gelişimi için Ak Parti iktidarına ihtiyaç var. Belediye başkanlığı hizmet yarışıdır. Seydişehir’imizin sorunlarını çok iyi biliyoruz, sosyal, kültürel, manevi değerleri önemseyerek, hizmetin en güzelini yapan, insan odaklı çalışan belediye anlayışı ile halka hak için hizmet edeceğim.Yaşanabilir bir Seydişehir için, Seydişehir’imize hizmete, halkımıza hizmetkar olmaya talibiz. Bu meşakkatli yolda teşkilatımızla birlikte çalışıp çabalayan bütün arkadaşlarımıza, kardeşlerimize teşekkür eder, Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını dilerim.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.