TUTAL; ?SEYDİŞEHİR?İ KIŞA HAZIRLIYORUZ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2015 - 11:45, Güncelleme: 16.12.2015 - 11:45
 

TUTAL; ?SEYDİŞEHİR?İ KIŞA HAZIRLIYORUZ?

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOSKİ ve Seydişehir Belediye işbirliği ile devam eden kanalizasyon ve su hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçenin alt yapıda en sıkıntılı caddesinin Necati Kalaycıoğlu Caddesi olduğunu belirten Başkan Tutal; “Kış aylarında özellikle bu caddenin büyük bir kısmından hem pis hem de temiz su hatları geçtiğinden dolayı ciddi manada tıkanmalar yaşanıyordu. Çalışmalar 3 bin 400 metrekarelik bir alanda yapılıyor. Çalışmalarımızın yarısından fazlasını tamamladık. İnşallah bu kış dönemine bu caddemizin alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız.” dedi. Yapılan alt yapı ve su hattı yenileme çalışmalarından dolayı desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür eden Başkan Tutal; “Yapılan bu çalışmalarımızla Seydişehir’in ciddi bir sıkıntısı giderilmiş olacak.” dedi. Seydişehir merkezinde başlatılan ve çalışmaları hızla devam eden alt yapı çalışmaları ile Seydişehir’de kış aylarında yağan yağmur ve kar sularından kaynaklı tıkanmaların son bulacağı belirtildi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOSKİ ve Seydişehir Belediye işbirliği ile devam eden kanalizasyon ve su hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçenin alt yapıda en sıkıntılı caddesinin Necati Kalaycıoğlu Caddesi olduğunu belirten Başkan Tutal; “Kış aylarında özellikle bu caddenin büyük bir kısmından hem pis hem de temiz su hatları geçtiğinden dolayı ciddi manada tıkanmalar yaşanıyordu. Çalışmalar 3 bin 400 metrekarelik bir alanda yapılıyor. Çalışmalarımızın yarısından fazlasını tamamladık. İnşallah bu kış dönemine bu caddemizin alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız.” dedi.

Yapılan alt yapı ve su hattı yenileme çalışmalarından dolayı desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür eden Başkan Tutal; “Yapılan bu çalışmalarımızla Seydişehir’in ciddi bir sıkıntısı giderilmiş olacak.” dedi.

Seydişehir merkezinde başlatılan ve çalışmaları hızla devam eden alt yapı çalışmaları ile Seydişehir’de kış aylarında yağan yağmur ve kar sularından kaynaklı tıkanmaların son bulacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.