Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.12.2022 - 13:53, Güncelleme: 24.12.2022 - 13:53
 

Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Kuruluş amaçlarından bahseden Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  yönetimi “Uzun yıllardır tüm hemşehrilerimizin aklında olan ama bir türlü hayata geçmeyen,daha önce adımlar atıldığı halde bir türlü başarılı bir oluşum haline gelemeyen dernekleşme faaliyetlerine başladık ve ilk adımı olan Üç Karaören Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin kuruluşunu gerçekleştirdik. Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere amacımız kültürümüz çerçevesinde yardımlaşma ve dayanışmadır.Bildiğiniz üzere ilçemizin açık ara en kalabalık ve en güçlü eski kasabası,yeni mahallesiyiz.Ama bu gücümüz bir oluşum adı altında toplanmayınca maalesef birlikte hareket edemiyoruz ve gücümüz sadece lafta ve nüfus sayım kağıtları üzerinde kalıyor. Baktığımızda toplumun her kesiminde hemşehrilerimizin olduğunu görüyoruz.Mahallemizde,ilçemizde,ilimizde,ülkemizin her yerinde ve hatta yurtdışında hemşehrilerimizin bulunduğu konumlar bizi gururlandırıyor.Bağrından bakanlar,milletvekilleri,profesörler ama her şeyden önemlisi iyi insanlar çıkarmış bu topraklar ve bu toprakların insanları her şeyin en iyisini hak ediyor.Biz de dernek olarak bu çeşitlilik ve zenginliği organize edebilirsek ortaya çok başarılı ve yıllardır özlemi çekilen bir oluşum koyabiliriz. Bu bağlamda siz değerli hemşehrilerimizin varlığı bize güç veriyor.Derneğimize vereceğiniz her türlü destek birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek,adımızı ulusal platformlarda duyuracak,kuvvetimizi ortaya koyacak,bu da Karaören adına çaldığımız her kapının ardına kadar açılmasını sağlayacaktır.Unutmayalım ki sesimiz ne kadar gür çıkarsa o kadar uzaktan duyulur. Son olarak diyoruz ki;haydi Karaören,gün birlik günü! Üç Karaören Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetimi
Geçtiğimiz aylarda kurulan Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Kuruluş amaçlarından bahseden Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  yönetimi “Uzun yıllardır tüm hemşehrilerimizin aklında olan ama bir türlü hayata geçmeyen,daha önce adımlar atıldığı halde bir türlü başarılı bir oluşum haline gelemeyen dernekleşme faaliyetlerine başladık ve ilk adımı olan Üç Karaören Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin kuruluşunu gerçekleştirdik.

Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere amacımız kültürümüz çerçevesinde yardımlaşma ve dayanışmadır.Bildiğiniz üzere ilçemizin açık ara en kalabalık ve en güçlü eski kasabası,yeni mahallesiyiz.Ama bu gücümüz bir oluşum adı altında toplanmayınca maalesef birlikte hareket edemiyoruz ve gücümüz sadece lafta ve nüfus sayım kağıtları üzerinde kalıyor.

Baktığımızda toplumun her kesiminde hemşehrilerimizin olduğunu görüyoruz.Mahallemizde,ilçemizde,ilimizde,ülkemizin her yerinde ve hatta yurtdışında hemşehrilerimizin bulunduğu konumlar bizi gururlandırıyor.Bağrından bakanlar,milletvekilleri,profesörler ama her şeyden önemlisi iyi insanlar çıkarmış bu topraklar ve bu toprakların insanları her şeyin en iyisini hak ediyor.Biz de dernek olarak bu çeşitlilik ve zenginliği organize edebilirsek ortaya çok başarılı ve yıllardır özlemi çekilen bir oluşum koyabiliriz.

Bu bağlamda siz değerli hemşehrilerimizin varlığı bize güç veriyor.Derneğimize vereceğiniz her türlü destek birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek,adımızı ulusal platformlarda duyuracak,kuvvetimizi ortaya koyacak,bu da Karaören adına çaldığımız her kapının ardına kadar açılmasını sağlayacaktır.Unutmayalım ki sesimiz ne kadar gür çıkarsa o kadar uzaktan duyulur.

Son olarak diyoruz ki;haydi Karaören,gün birlik günü!

Üç Karaören Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.