ÜÇKARAÖREN KOOPERATİFİNİN GENEL KURULU YAPILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.06.2023 - 12:30, Güncelleme: 20.06.2023 - 12:30
 

ÜÇKARAÖREN KOOPERATİFİNİN GENEL KURULU YAPILDI

S.S. Üçkaraören Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 2. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Ortakaraören Düğün Salonundaki Genel Kuruluna tek liste ile giren Kooperatifin başarılı başkanı Mevlüt Kara tekrar başkan seçildi. Genel Kurula; Kaymakam Deniz Pişkin, HAYKOOP Konya Bölge Başkanı Yakup Çiçek, Tarım Bakanlığı Temsilcisi Necmi Özbek, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ali Saylam katıldı. Genel kurul seçiminde bir konuşma yapan Kaymakam Deniz Pişkin: “Çiçeği burnunda bir kooperatif olmasına rağmen çok güzel işlere imza attınız. Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin yöreye ve ülkemize katkıları çok önemli. Bundan sonraki çalışmalarınıza yine aynı titizliği göstermenizi isterim. Denetimlerinizi ve işlerinizi düzgün yapmaya devam edin. Yürüyemedi gibi kötü bir sonuçla karşılaşırsak kooperatifin mazisine kara leke sürülmüş olur” diyerek yeniden seçilen Kooperatif Başkanı Mevlüt Kara tebrik etti. 2019 yılında kurulan S.S. Üçkaraören Tarımsal Kooperatifi hizmet ve çalışma kapsamı içerisinde yıllık 11 bin ton süt, 8 bin ton yem ayrıca gıda ve temel tüketim ürünleriyle üyelerine hizmet etmektedir. Hayvansal üretimin geleceği olan buzağıların kayıt altına alınması ve küpelenmesi kooperatif bünyesindeki çalışmalarla gerçekleşmektedir. İlçemizde aktif bir yönetim sergileyen Üçkaraören Tarımsal Kooperatifin 175 üyesi ve 4’te aktif üyesi bulunmaktadır.
S.S. Üçkaraören Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 2. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Ortakaraören Düğün Salonundaki Genel Kuruluna tek liste ile giren Kooperatifin başarılı başkanı Mevlüt Kara tekrar başkan seçildi.

Genel Kurula; Kaymakam Deniz Pişkin, HAYKOOP Konya Bölge Başkanı Yakup Çiçek, Tarım Bakanlığı Temsilcisi Necmi Özbek, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ali Saylam katıldı.

Genel kurul seçiminde bir konuşma yapan Kaymakam Deniz Pişkin: “Çiçeği burnunda bir kooperatif olmasına rağmen çok güzel işlere imza attınız. Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin yöreye ve ülkemize katkıları çok önemli. Bundan sonraki çalışmalarınıza yine aynı titizliği göstermenizi isterim. Denetimlerinizi ve işlerinizi düzgün yapmaya devam edin. Yürüyemedi gibi kötü bir sonuçla karşılaşırsak kooperatifin mazisine kara leke sürülmüş olur” diyerek yeniden seçilen Kooperatif Başkanı Mevlüt Kara tebrik etti.

2019 yılında kurulan S.S. Üçkaraören Tarımsal Kooperatifi hizmet ve çalışma kapsamı içerisinde yıllık 11 bin ton süt, 8 bin ton yem ayrıca gıda ve temel tüketim ürünleriyle üyelerine hizmet etmektedir.

Hayvansal üretimin geleceği olan buzağıların kayıt altına alınması ve küpelenmesi kooperatif bünyesindeki çalışmalarla gerçekleşmektedir.

İlçemizde aktif bir yönetim sergileyen Üçkaraören Tarımsal Kooperatifin 175 üyesi ve 4’te aktif üyesi bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.