UCUBE BİNA NİHAYET YIKILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2013 - 04:41, Güncelleme: 11.07.2013 - 04:41
 

UCUBE BİNA NİHAYET YIKILIYOR

Jandarma kavşağındaki bakımsızlıktan görüntü kirliliği yaratan bina nihayet yıkılıyor.

Jandarma kavşağındaki bakımsızlıktan  görüntü  kirliliği yaratan bina nihayet yıkılıyor. Şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nin görünümünü bozan ucube görünümlü bakımsız binanın yıkılmasına başlandı. Seydişehir Belediyesi’nin imar yasasına dayanarak görüntü kirliliği yarattığı ve tehlike arzettiği için yıkım kararı aldığı öğrenildi. Bina yıllardır Atatürk Caddesi’nin görüntüsünü bozduğu için vatandaşlarında tepkisini çekiyordu. Seydişehir Belediyesi’nin yıkım kararı ile binanın yıkılmasına başlandığı öğrenildi.  
Jandarma kavşağındaki bakımsızlıktan görüntü kirliliği yaratan bina nihayet yıkılıyor.

Jandarma kavşağındaki bakımsızlıktan  görüntü  kirliliği yaratan bina nihayet yıkılıyor.

Şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nin görünümünü bozan ucube görünümlü bakımsız binanın yıkılmasına başlandı.

Seydişehir Belediyesi’nin imar yasasına dayanarak görüntü kirliliği yarattığı ve tehlike arzettiği için yıkım kararı aldığı öğrenildi.

Bina yıllardır Atatürk Caddesi’nin görüntüsünü bozduğu için vatandaşlarında tepkisini çekiyordu.

Seydişehir Belediyesi’nin yıkım kararı ile binanın yıkılmasına başlandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.