Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Alacabel Tünelinin takipcisi olacağım" (videolu)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.02.2024 - 15:41, Güncelleme: 27.02.2024 - 21:12
 

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Alacabel Tünelinin takipcisi olacağım" (videolu)

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programlara katılmak üzere Konya’nın Seydişehir ilçesine geldi.

  AK parti Seydişehir İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı ve akabinde yapılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmak üzere Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyıldız, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer , AK Parti İl başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Kararslan, Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay,Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Seydişehir Cumhur İtfifakı Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel ,Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ,MHP İlçe Başkanı Kadir Kocabaş ,Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yakar ve çok sayıda partili katıldı. Bakan Abdulkadir Uraloğlu Seçim Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada  ”Alacabel Tünelinde baya bir mesafe aldık .Kış ayının bitmesiyle çalışmalarımız devan edecek. Bende bu işin yakın takipçisi olacağım. Seydişehir Bozkır yolu ihaleside bu yıl yapılacak.Değerli kardeşlerim biz tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik bazen biraz geciktik ama yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Şunu bilesiniz ki yaparsa yine Ak Parti yapar.Seydişehirde Cumhur itifakımızın bir  adayı var .Hedefimiz Konya’da 31+1 tüm ilçe belediyelerini ve Büyükşehir belediyesini kazanmaktır.” dedi
Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programlara katılmak üzere Konya’nın Seydişehir ilçesine geldi.

 

AK parti Seydişehir İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı ve akabinde yapılacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılmak üzere Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyıldız, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer , AK Parti İl başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Kararslan, Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Seydişehir Cumhur İtfifakı Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel , Seydişehir Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ,MHP İlçe Başkanı Kadir Kocabaş ,Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yakar ve çok sayıda partili katıldı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu Seçim Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada  ”Alacabel Tünelinde baya bir mesafe aldık .Kış ayının bitmesiyle çalışmalarımız devan edecek. Bende bu işin yakın takipçisi olacağım. Seydişehir Bozkır yolu ihaleside bu yıl yapılacak.Değerli kardeşlerim biz tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik bazen biraz geciktik ama yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Şunu bilesiniz ki yaparsa yine Ak Parti yapar.Seydişehirde Cumhur itifakımızın bir  adayı var .Hedefimiz Konya’da 31+1 tüm ilçe belediyelerini ve Büyükşehir belediyesini kazanmaktır.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.