ÜLKEMİZİN TANINMIŞ YAZARLARI SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2018 - 05:43, Güncelleme: 03.04.2018 - 05:43
 

ÜLKEMİZİN TANINMIŞ YAZARLARI SEYDİŞEHİR’E GELİYOR

Seydişehir Belediyesi’nin 16 Nisan’da başlayacak ve bir hafta boyunca devam edecek Kitap Günleri’ne ülkemizden birçok tanınmış yazar katılacak.

Seydişehir Kitap Günleri etkinliği kapsamında Türkiye’nin tanınmış yazarlarından Turgay Güler, Vehbi Vakkasoğlu, Yavuz Bahadıroğlu, Talha Uğurluer, Kahraman Tazeoğlu ve Mete Yarar gibi isimlerin katılacağı 19 yazara ilçemiz ev sahipliği yapacak. İlçemizin yazarlarından Ayşe Ünüvar’ın da yer alacağı Seydişehir Kitap Günleri etkinliğinde, yazarların kitaplarını imzalayacakları, halkla sohbet edecekleri ve bazı yazarların ise program yapacakları bildirildi. Kitap Günleri’nde başta öğrenciler ve vatandaşların, istedikleri kitabı uygun fiyata alabileceği öğrenildi.
Seydişehir Belediyesi’nin 16 Nisan’da başlayacak ve bir hafta boyunca devam edecek Kitap Günleri’ne ülkemizden birçok tanınmış yazar katılacak.

Seydişehir Kitap Günleri etkinliği kapsamında Türkiye’nin tanınmış yazarlarından Turgay Güler, Vehbi Vakkasoğlu, Yavuz Bahadıroğlu, Talha Uğurluer, Kahraman Tazeoğlu ve Mete Yarar gibi isimlerin katılacağı 19 yazara ilçemiz ev sahipliği yapacak.

İlçemizin yazarlarından Ayşe Ünüvar’ın da yer alacağı Seydişehir Kitap Günleri etkinliğinde, yazarların kitaplarını imzalayacakları, halkla sohbet edecekleri ve bazı yazarların ise program yapacakları bildirildi.

Kitap Günleri’nde başta öğrenciler ve vatandaşların, istedikleri kitabı uygun fiyata alabileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.