ULUKAPI MAHALLESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 11:02, Güncelleme: 17.09.2020 - 11:02
 

ULUKAPI MAHALLESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Seydişehir Belediyesi, Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılan çalışmada ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerine en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada olduklarını kaydetti.   Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesini kapsayan 5 Bin 500 metrekarelik yolun eski asfaltı freze ile kazınarak sıcak asfalt serimi tamamlandı. Seydişehirli hemşehrilerine rahat ve konforlu bir hayat sunmak için sıcak asfalt serimine devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  “Ana arterlerimizden olan Ulukapı Mahallemizde 5 Bin 500 metrelik yolun önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak aldık. Alt yapı sorunları tamamlanan caddemizde asfalt serimini tamamladık. Freze ile aldığımız eski asfaltımızı ise  ihtiyacımız dahilinde dolgu malzemesi olarak kullanıyoruz” dedi. Belirlenen program ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; merkez ve kırsal mahallelerimizde yapılmayan yol, girilmeyen sokak kalmayacağını söylemiştik. Önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizden gelen talepler.  Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek. Ana arter caddelerimizde yaptığımız çalışmalarımızda  Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa çalışma yürütüyoruz. Hemşehrilerimizin hayır dualarını alabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmaların büyük çoğunluğu bir ilçe belediyesinin bütçesinin kaldırabileceği çalışmalar değil. Bu çalışmalarımızı ve projelerimizi Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışmak suretiyle hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ulukapı Mahallesi Muhtarı Ömer Şenarslan; ”yaklaşık iki hafta gibi kısa sürede Mahallemiz ve Fatih Sultan Mehmet Caddemizde başlayan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyemize şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum “dedi.  
Seydişehir Belediyesi, Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılan çalışmada ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerine en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada olduklarını kaydetti.

 

Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesini kapsayan 5 Bin 500 metrekarelik yolun eski asfaltı freze ile kazınarak sıcak asfalt serimi tamamlandı.

Seydişehirli hemşehrilerine rahat ve konforlu bir hayat sunmak için sıcak asfalt serimine devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  “Ana arterlerimizden olan Ulukapı Mahallemizde 5 Bin 500 metrelik yolun önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak aldık. Alt yapı sorunları tamamlanan caddemizde asfalt serimini tamamladık. Freze ile aldığımız eski asfaltımızı ise  ihtiyacımız dahilinde dolgu malzemesi olarak kullanıyoruz” dedi.

Belirlenen program ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; merkez ve kırsal mahallelerimizde yapılmayan yol, girilmeyen sokak kalmayacağını söylemiştik. Önceliğimiz her zaman hemşehrilerimizden gelen talepler.  Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek. Ana arter caddelerimizde yaptığımız çalışmalarımızda  Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa çalışma yürütüyoruz. Hemşehrilerimizin hayır dualarını alabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmaların büyük çoğunluğu bir ilçe belediyesinin bütçesinin kaldırabileceği çalışmalar değil. Bu çalışmalarımızı ve projelerimizi Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışmak suretiyle hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ulukapı Mahallesi Muhtarı Ömer Şenarslan; ”yaklaşık iki hafta gibi kısa sürede Mahallemiz ve Fatih Sultan Mehmet Caddemizde başlayan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyemize şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.