ULUKAPI MAHALLESİNDEN ÖRNEK DAYANIŞMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2020 - 12:16, Güncelleme: 18.04.2020 - 12:16
 

ULUKAPI MAHALLESİNDEN ÖRNEK DAYANIŞMA

Ulukapı Mahallesi sakinleri güzel bir dayanışma örneği sergiledi.

Komşuluk ilişkilerinin git gide zayıfladığı günümüzde Ulukapı Mahallesi sakinleri Mahalle Muhtarı Ömer Pekşenarslan öncülüğünde “Gün birlik günü” diyerek bir kampanya başlattı. Hayırsever komşularının katkı ve katılımı ile aralarında para toplayan komşular sıkıntı çeken komşularının bakkal borçlarını tamamen kapattı. Yardımda bulunan herkese teşekkür eden Muhtar Pekşenarslan; “Ulukapı mahallesi olarak; "gün birlik günü" deyip, hayırsever komşularımızın katılımlarıyla, için de bulunduğumuz bu zorlu süreçte sıkıntı çeken komşularımızın bakkal borçlarını kapattık. Biz bize yeteriz. Komşuluk ruhunu yaşatan herkesten Allah razı olsun.” dedi.
Ulukapı Mahallesi sakinleri güzel bir dayanışma örneği sergiledi.

Komşuluk ilişkilerinin git gide zayıfladığı günümüzde Ulukapı Mahallesi sakinleri Mahalle Muhtarı Ömer Pekşenarslan öncülüğünde “Gün birlik günü” diyerek bir kampanya başlattı. Hayırsever komşularının katkı ve katılımı ile aralarında para toplayan komşular sıkıntı çeken komşularının bakkal borçlarını tamamen kapattı.

Yardımda bulunan herkese teşekkür eden Muhtar Pekşenarslan; “Ulukapı mahallesi olarak; "gün birlik günü" deyip, hayırsever komşularımızın katılımlarıyla, için de bulunduğumuz bu zorlu süreçte sıkıntı çeken komşularımızın bakkal borçlarını kapattık. Biz bize yeteriz. Komşuluk ruhunu yaşatan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.