ULUSLARARASI FUARDA SEYDİŞEHİR?DEN BİR FİRMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2015 - 04:52, Güncelleme: 14.03.2015 - 04:52
 

ULUSLARARASI FUARDA SEYDİŞEHİR?DEN BİR FİRMA

Alüminyum şehri Seydişehir Uluslararası fuarda yerini aldı. İSTANBUL PENCERE WİNDOWS 2O15 isimli fuara hazırladığı stantla katılan TÜRKSAN fuarda göz dolduran firmalardandı.

16. Uluslar arası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknololojileri  ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde Tamamlayıcı Ürünler fuarında yer alan Seydişehir Firmasını İstanbul’da bulunan birçok Seydişehirli de ziyaret etti. Konu ile görüştüğümüz TÜRKSAN yönetim Kurulu Başkanı Metin Türker “Böylesine önemli bir fuarda yer alarak hem firmamızı hem de Seydişehir’imizi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık. Verimli bir fuardı.” Dedi. İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen Uluslararası fuarda bir hafta süre ile ürünlerini sergilediklerini belirten Türker “ilçemizin ve Seydişehir Alüminyumunun tanıtımı için hiçbir fuarı kaçırmamaya çalışıyoruz. İlçemizde böylesine bir fuarın yapılması halinde üreticilerin gözünün Seydişehir’e çevrilecektir “dedi.    
Alüminyum şehri Seydişehir Uluslararası fuarda yerini aldı. İSTANBUL PENCERE WİNDOWS 2O15 isimli fuara hazırladığı stantla katılan TÜRKSAN fuarda göz dolduran firmalardandı.

16. Uluslar arası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknololojileri  ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde Tamamlayıcı Ürünler fuarında yer alan Seydişehir Firmasını İstanbul’da bulunan birçok Seydişehirli de ziyaret etti.

Konu ile görüştüğümüz TÜRKSAN yönetim Kurulu Başkanı Metin Türker “Böylesine önemli bir fuarda yer alarak hem firmamızı hem de Seydişehir’imizi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık. Verimli bir fuardı.” Dedi.

İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen Uluslararası fuarda bir hafta süre ile ürünlerini sergilediklerini belirten Türker “ilçemizin ve Seydişehir Alüminyumunun tanıtımı için hiçbir fuarı kaçırmamaya çalışıyoruz. İlçemizde böylesine bir fuarın yapılması halinde üreticilerin gözünün Seydişehir’e çevrilecektir “dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.