Ümit Çocukları bu sefer de Hasan Yalçın’ı sevindirdi…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.05.2023 - 17:58, Güncelleme: 27.05.2023 - 10:28
 

Ümit Çocukları bu sefer de Hasan Yalçın’ı sevindirdi…

Yeşil Vadi de çalışan, kemik hastalığına yakalandığı için yürüyemeyen ilçemizin tanınmış ve sevilen simalarından Hasan Yalçın (50) akülü arabaya kavuşmanın sevincini yaşadı.

Daha önce de birçok engelliyi hayata bağlayan Ümit Çocukları Derneği, şimdi de kemik erimesi hastalığına yakalandığı için yürüyemeyen Hasan Yalçın’a akülü araba bağışladı. Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve yönetimi, Ulukapı mahallesinde oturan yakalandığı kemik hastalığı nedeniyle 10 yıldır yürüyemeyen, çalışkanlığı ve azmi ile bilinen Hasan Yalçın’ın evine giderek akülü arabasını kendilerine teslim ettiler. Engelli Hasan Yalçın ise :“ elimden her iş gelirdi. Hayat dolu biriydim. Ama bu hastalık bizi bu hale getirdi. Şu anda çok heyecanlıyım. Daha önce de Ümit Çocukları Derneği bizi Alanya’ya geziye götürmüştü. Şimdi de ihtiyacım olan akülü arabayı bizlere bağışlıyorlar. Yaşamım bu araba ile kolaylaşacak.” diyerek Dernek Başkanı Münevver Hanım’a ve ekibine teşekkür etti. Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ise :” Hasan Bey derneğimize müracaat etti. Sıkıntılarının olduğunu söyledi. Biz de bugün bu akülü arabayı Hasan Bey’e hediye ettik. Yeni bir engellimizin daha hayatına dokunmak ve kolaylaştırmak adına yaptığımız bağış bizleri de mutlu etti.” dedi.
Yeşil Vadi de çalışan, kemik hastalığına yakalandığı için yürüyemeyen ilçemizin tanınmış ve sevilen simalarından Hasan Yalçın (50) akülü arabaya kavuşmanın sevincini yaşadı.

Daha önce de birçok engelliyi hayata bağlayan Ümit Çocukları Derneği, şimdi de kemik erimesi hastalığına yakalandığı için yürüyemeyen Hasan Yalçın’a akülü araba bağışladı.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve yönetimi, Ulukapı mahallesinde oturan yakalandığı kemik hastalığı nedeniyle 10 yıldır yürüyemeyen, çalışkanlığı ve azmi ile bilinen Hasan Yalçın’ın evine giderek akülü arabasını kendilerine teslim ettiler.

Engelli Hasan Yalçın ise :“ elimden her iş gelirdi. Hayat dolu biriydim. Ama bu hastalık bizi bu hale getirdi. Şu anda çok heyecanlıyım. Daha önce de Ümit Çocukları Derneği bizi Alanya’ya geziye götürmüştü. Şimdi de ihtiyacım olan akülü arabayı bizlere bağışlıyorlar. Yaşamım bu araba ile kolaylaşacak.” diyerek Dernek Başkanı Münevver Hanım’a ve ekibine teşekkür etti.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ise :” Hasan Bey derneğimize müracaat etti. Sıkıntılarının olduğunu söyledi. Biz de bugün bu akülü arabayı Hasan Bey’e hediye ettik. Yeni bir engellimizin daha hayatına dokunmak ve kolaylaştırmak adına yaptığımız bağış bizleri de mutlu etti.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.