UMRECİ OZANDAN ŞİİRLİ SELAM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2020 - 03:40, Güncelleme: 24.03.2020 - 03:40
 

UMRECİ OZANDAN ŞİİRLİ SELAM

Ankara Gölbaşı’nda karantinada olan ilçemizin tanınmış ozanlarından Hilmi Şahin, Coronavirüs ile ilgili düşüncelerini mısralara döktü.

  Umre dönüşü, Ankara Gölbaşı Kredi Yurtlar Kurumu’nda Seydişehirli bir grup Umreci ile beraber 10 gündür karantinaya alınan Ozan Hilmi Şahin, sağlıklarının iyi olduğu ve karantinada 5 günleri kaldığını belirterek: “Burada eski Refah Partisi başkanlarından Hayri Yılmaz ve bir grup Seydişehirli Umreci 10 gündür karantina altındayız. Buradan tüm Seydişehirlilere selam gönderiyoruz. Bizleri merak etmesinler. Hepimiz iyiyiz. Coronavirüs başlıklı şiirimi tüm Seydişehirliler ile paylaşmak isterim. Herkese selam ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” dedi. KORONA VİRÜS Volkan gibi birden bire patladın Aniden dünyayı sardın kapladın Alemi titretti bu korkunç adın Hiç merhamet yok mu korona virüs Teneşirde ana baba yan yana Kimi baba oğul kimi ana Çık benim yurdumdan var git Yunan’a Sürüm sürüm sürün korona virüs Ne ilacın belli nede dermanın Tüm dünyaya sardın acı fermanın Kalmasın direncin dizde dermanın Zehir zembereksin korona virüs Haykırdın zehirin dünyaya saldın Nice nice tatlı canları aldın Nereden hortladın her yanı sardın Dünyanın belası Korona virüs
Ankara Gölbaşı’nda karantinada olan ilçemizin tanınmış ozanlarından Hilmi Şahin, Coronavirüs ile ilgili düşüncelerini mısralara döktü.

 

Umre dönüşü, Ankara Gölbaşı Kredi Yurtlar Kurumu’nda Seydişehirli bir grup Umreci ile beraber 10 gündür karantinaya alınan Ozan Hilmi Şahin, sağlıklarının iyi olduğu ve karantinada 5 günleri kaldığını belirterek: “Burada eski Refah Partisi başkanlarından Hayri Yılmaz ve bir grup Seydişehirli Umreci 10 gündür karantina altındayız. Buradan tüm Seydişehirlilere selam gönderiyoruz. Bizleri merak etmesinler. Hepimiz iyiyiz. Coronavirüs başlıklı şiirimi tüm Seydişehirliler ile paylaşmak isterim. Herkese selam ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” dedi.

KORONA VİRÜS

Volkan gibi birden bire patladın
Aniden dünyayı sardın kapladın
Alemi titretti bu korkunç adın
Hiç merhamet yok mu korona virüs

Teneşirde ana baba yan yana
Kimi baba oğul kimi ana
Çık benim yurdumdan var git Yunan’a
Sürüm sürüm sürün korona virüs

Ne ilacın belli nede dermanın
Tüm dünyaya sardın acı fermanın
Kalmasın direncin dizde dermanın
Zehir zembereksin korona virüs



Haykırdın zehirin dünyaya saldın
Nice nice tatlı canları aldın
Nereden hortladın her yanı sardın
Dünyanın belası Korona virüs

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.