UMUTSUZ OLMAYALIM...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2021 - 02:30, Güncelleme: 03.06.2021 - 02:30
 

UMUTSUZ OLMAYALIM...

ALİ SAYLAM KÖŞE YAZISI

    2021 bahar dönemi bütün projeler, planlar bir şekilde pandemiden nasibini alıyor.   Şuanda yaz dönemi içinde bir sıkıntı görünmemekle birlikte Seydişehir’de vaka durumda stabilize bir durum var.  İnşallah şu günler hassas günler olumsuzluklar daha az olur.   Daha öncek bahsettiğimiz gibi inanç, doğa turizmi ve önümüzdeki günlerde pandemi müsaade ederse açılacak olan Termal Sosyal Tesisleri ve Küpe Termali ile beraber Seyid Harun Meydanı ilk etabının bitmesi, Arasta çarşısının ikinci etap çalışmalarının da başlamasıyla ilçemizde bir canlılık, hareketlilik bekliyoruz.   Temeli atılan çevre yolundaki Belediye dükkânlarının ve özel benzin istasyonunda Seydişehir’in ürünlerine yönelik kuracağı çarşının da inşaatları hızla devam ediyor.   Muhtarlar ofisinin açılışında Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Millet Bahçesi ve Kuğulu Projesi çalışmaları noktasında ve çevre yoluna kurulacak Müze ile ilgili çalışmaların devam ettiğini olumsuz bir durum olmadığını belirtti.   Başkan Tutal; ilçemizde üretimin ve istihdamın artırılacağı en önemli hususlardan olan Organize sanayi ile ilgili ise yatırımcıların ilgisinin olduğunu, Belediyenin de gayretleri ile Organize sanayinde soğuk hava deposu, meyve kurutma tesislerinin başlanacağı baya bir Alüminyumcuların ise Organize sanayide yatırım yapacağını her fırsatta belirtiyor.   Bu köşe yazımda üretim ve istihdam konusunda el atmamım sebebi Selçuk Gaz’ın Organize sanayiye doğalgazın gelmesini kesinleştirerek 2021 yılı programına alması.   Edindiğim son Bilgi organize sanayinin 2022 yakında doğalgaza kavuşacağı şeklinde...   Bu beklediğimiz Harika bir gelişme…   Benzeri konuları daha önce de gündemde tutmaya çalışmıştım. Amacım karamsarlığımızı biraz olsun umuda dönüştürmek.    “Bizden bişey olmaz” anlayışının hiçbir faydası yok.   Küçücük meseleleri mübalağalı tartışma ortamlarına taşıyarak büyük projelerin sekteye uğramasına sebep oluruz.      Bu Şehirde birlikte yaşıyoruz. Umudumuzu asla yitirmeyelim..
ALİ SAYLAM KÖŞE YAZISI

 

 

2021 bahar dönemi bütün projeler, planlar bir şekilde pandemiden nasibini alıyor.

 

Şuanda yaz dönemi içinde bir sıkıntı görünmemekle birlikte Seydişehir’de vaka durumda stabilize bir durum var. 

İnşallah şu günler hassas günler olumsuzluklar daha az olur.

 

Daha öncek bahsettiğimiz gibi inanç, doğa turizmi ve önümüzdeki günlerde pandemi müsaade ederse açılacak olan Termal Sosyal Tesisleri ve Küpe Termali ile beraber Seyid Harun Meydanı ilk etabının bitmesi, Arasta çarşısının ikinci etap çalışmalarının da başlamasıyla ilçemizde bir canlılık, hareketlilik bekliyoruz.

 

Temeli atılan çevre yolundaki Belediye dükkânlarının ve özel benzin istasyonunda Seydişehir’in ürünlerine yönelik kuracağı çarşının da inşaatları hızla devam ediyor.

 

Muhtarlar ofisinin açılışında Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Millet Bahçesi ve Kuğulu Projesi çalışmaları noktasında ve çevre yoluna kurulacak Müze ile ilgili çalışmaların devam ettiğini olumsuz bir durum olmadığını belirtti.

 

Başkan Tutal; ilçemizde üretimin ve istihdamın artırılacağı en önemli hususlardan olan Organize sanayi ile ilgili ise yatırımcıların ilgisinin olduğunu, Belediyenin de gayretleri ile Organize sanayinde soğuk hava deposu, meyve kurutma tesislerinin başlanacağı baya bir Alüminyumcuların ise Organize sanayide yatırım yapacağını her fırsatta belirtiyor.

 

Bu köşe yazımda üretim ve istihdam konusunda el atmamım sebebi Selçuk Gaz’ın Organize sanayiye doğalgazın gelmesini kesinleştirerek 2021 yılı programına alması.

 

Edindiğim son Bilgi organize sanayinin 2022 yakında doğalgaza kavuşacağı şeklinde...

 

Bu beklediğimiz Harika bir gelişme…

 

Benzeri konuları daha önce de gündemde tutmaya çalışmıştım. Amacım karamsarlığımızı biraz olsun umuda dönüştürmek. 

 

“Bizden bişey olmaz” anlayışının hiçbir faydası yok.

 

Küçücük meseleleri mübalağalı tartışma ortamlarına taşıyarak büyük projelerin sekteye uğramasına sebep oluruz. 

 

 

Bu Şehirde birlikte yaşıyoruz.

Umudumuzu asla yitirmeyelim..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.