ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2014 - 02:01, Güncelleme: 08.11.2014 - 02:01
 

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ?

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu kan bağışı kampanyası düzenledi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu kan bağışı kampanyası düzenledi Hayat kurtarmanın önemine vurgu yapmak amacıyla Kızılay ile ortak  yürütülen kampanyaya Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nda ve Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde okuyan öğrenciler  katıldı  Öğrencilerin büyük bir duyarlılık örneği gösterdiğini söyleyen  Topluluk Danışmanı Öğr.Gör. Yusuf Uzun " Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı görev edindiklerini, düzenli kan bağışçısı olmanın önemini anlatmak ve bu konuda örnek olmak istediklerini belirttiler. Hayati önem taşıyan böyle bir  kampanyaya destek veren öğrencilerimize ve Topluluk Başkanı Makine Mühendisliği bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ümit Ağbulut nezdinde topluluk yönetimine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin Arıkan ise "Böyle anlamlı bir çalışmaya destek veren öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik ederim. Bu tip sosyal projeler önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğumuzun çalışmalarında başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu. Daha öncede Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu öğrencileri engelli bir vatandaşa akülü sandalye temin etme, çeşitli alanlarda teknik geziler ve konferanslar gibi pek çok projeyi gerçekleştirmişlerdi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu kan bağışı kampanyası düzenledi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu kan bağışı kampanyası düzenledi

Hayat kurtarmanın önemine vurgu yapmak amacıyla Kızılay ile ortak  yürütülen kampanyaya Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nda ve Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde okuyan öğrenciler  katıldı

 Öğrencilerin büyük bir duyarlılık örneği gösterdiğini söyleyen  Topluluk Danışmanı Öğr.Gör. Yusuf Uzun " Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı görev edindiklerini, düzenli kan bağışçısı olmanın önemini anlatmak ve bu konuda örnek olmak istediklerini belirttiler. Hayati önem taşıyan böyle bir  kampanyaya destek veren öğrencilerimize ve Topluluk Başkanı Makine Mühendisliği bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ümit Ağbulut nezdinde topluluk yönetimine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Hüseyin Arıkan ise "Böyle anlamlı bir çalışmaya destek veren öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik ederim. Bu tip sosyal projeler önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğumuzun çalışmalarında başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

Daha öncede Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu öğrencileri engelli bir vatandaşa akülü sandalye temin etme, çeşitli alanlarda teknik geziler ve konferanslar gibi pek çok projeyi gerçekleştirmişlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.