ak

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KEP ATMA HEYECANI YAŞADI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 29.06.2022 - 14:14, Güncelleme: 30.06.2022 - 11:02
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KEP ATMA HEYECANI YAŞADI

Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi, Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulunun düzenlemiş olduğu 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreni Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi bahçesinde gerçekleşti.

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Ali Kahraman, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Hamdi Erbağ’ın katıldığı mezuniyet töreninin onur konuğu Kamil Akkanat’tı. Mezun olan öğrencilerin yanı sıra veli ve öğretim üyelerinin kaynaştığı mezuniyet törenin de Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü ilk mezunlarını verdi. N.Ü. Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulundan mezun olan 211, Sağlık Bilimler Fakültesinden mezun olan 37 öğrenci diplomalarını protokol, dekanlar ve öğretim üyeleri ve hocalarının ellerinden aldılar. Diploma töreninden sonra Meslek yemini ve kep atma heyecanı yaşayan mezun olan öğrencilerin velileri de duygu dolu anlar yaşadı. Mezuniyet töreni hayırsever İş Adamı Kamil Akkanat’ın verdiği yemekle son buldu.
Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi, Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulunun düzenlemiş olduğu 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreni Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi bahçesinde gerçekleşti.

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Ali Kahraman, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Hamdi Erbağ’ın katıldığı mezuniyet töreninin onur konuğu Kamil Akkanat’tı.

Mezun olan öğrencilerin yanı sıra veli ve öğretim üyelerinin kaynaştığı mezuniyet törenin de Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü ilk mezunlarını verdi.

N.Ü. Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulundan mezun olan 211, Sağlık Bilimler Fakültesinden mezun olan 37 öğrenci diplomalarını protokol, dekanlar ve öğretim üyeleri ve hocalarının ellerinden aldılar.

Diploma töreninden sonra Meslek yemini ve kep atma heyecanı yaşayan mezun olan öğrencilerin velileri de duygu dolu anlar yaşadı.

Mezuniyet töreni hayırsever İş Adamı Kamil Akkanat’ın verdiği yemekle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.