sçim

Ünlü Yazar Hülya Erol’dan “Şifa Tarhana” Kitabı (VİDEOLU)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2021 - 11:34, Güncelleme: 28.09.2021 - 11:34
 

Ünlü Yazar Hülya Erol’dan “Şifa Tarhana” Kitabı (VİDEOLU)

İlçemizden yetişen ‘Dünya Şefler Birliği ve Türkiye Yazarlar Birliği’ üyesi, ‘Küpenin İncisi’ dergisi yazarlarından Türkiye’nin tanınmış yemek yazarı Hülya Duranoğlu Erol’un, 4.kitabı “Geçmişten Geleceğe Şifa Tarhana” kitabı okuyucularla buluştu.

Daha önce “Hazır Alma Kendin Yap!, Annem Mutfaktanın TV Serüveni, Aksaray İli Mutfak ve Yöresel Yemekler Kitabı” çıkaran Hülya Duranoğlu Erol, Anadolu’nun yüzlerce yıllık tarhana kültürünü yansıtan tarhana çorbasının tüm yönleriyle ele alındığı 328 sayfalık “Geçmişten Geleceğe Şifa Tarhana” kitabını kızı Işıl Erol ile birlikte hazırladı. Yazar Hülya Duranoğlu Erol, Trt1 de yemek programı yaptı. 2015’te ‘Annem Mutfakta’ adıyla internet TV okulu açarak ilk canlı yayınına imza attı. Dünya Şefler Birliği üyesi olduğundan yemek yarışmalarında Türkiye’yi temsil eden jüri üyeliği de yapan Hülya Duranoğlu Erol, birçok gazete ve dergide anne sağlığı, çocuk bakımı, yemek kültürü ile ilgili birçok makalesi yayınlandı. Yayınlamış olduğu Annem Mutfakta TV Serüveninde Seydişehir ve Konya’nın yemek, gelenek ve görenek kültüründen de bahseden yazar Erol, çalışmalarıyla ilçemizin kültürünü de yansıtarak tanıtımımıza da büyük katkı sağladı. Haber: Arzu Saylam
İlçemizden yetişen ‘Dünya Şefler Birliği ve Türkiye Yazarlar Birliği’ üyesi, ‘Küpenin İncisi’ dergisi yazarlarından Türkiye’nin tanınmış yemek yazarı Hülya Duranoğlu Erol’un, 4.kitabı “Geçmişten Geleceğe Şifa Tarhana” kitabı okuyucularla buluştu.

Daha önce “Hazır Alma Kendin Yap!, Annem Mutfaktanın TV Serüveni, Aksaray İli Mutfak ve Yöresel Yemekler Kitabı” çıkaran Hülya Duranoğlu Erol, Anadolu’nun yüzlerce yıllık tarhana kültürünü yansıtan tarhana çorbasının tüm yönleriyle ele alındığı 328 sayfalık “Geçmişten Geleceğe Şifa Tarhana” kitabını kızı Işıl Erol ile birlikte hazırladı.

Yazar Hülya Duranoğlu Erol, Trt1 de yemek programı yaptı. 2015’te ‘Annem Mutfakta’ adıyla internet TV okulu açarak ilk canlı yayınına imza attı.

Dünya Şefler Birliği üyesi olduğundan yemek yarışmalarında Türkiye’yi temsil eden jüri üyeliği de yapan Hülya Duranoğlu Erol, birçok gazete ve dergide anne sağlığı, çocuk bakımı, yemek kültürü ile ilgili birçok makalesi yayınlandı.

Yayınlamış olduğu Annem Mutfakta TV Serüveninde Seydişehir ve Konya’nın yemek, gelenek ve görenek kültüründen de bahseden yazar Erol, çalışmalarıyla ilçemizin kültürünü de yansıtarak tanıtımımıza da büyük katkı sağladı.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.