ÜRETEN KADINLAR PAZARI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.08.2022 - 17:16, Güncelleme: 26.08.2022 - 17:16
 

ÜRETEN KADINLAR PAZARI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR

Çevre yolu üzerindeki üretici kadınlar pazarının yapımı ihaleye çıkıyor.

19 Eylül’de ihaleye çıkacak Seydi Kop projesi kapsamında Seydişehir Belediyesi tarafından Marangozlar Kavşağı butik dükkanların yanında yapılacak olan 33 tane ahşap satış standı tamamlanınca bayanlar ürettikleri el emeği ürünlerini satışa sunacaklar. Çevre yolundaki satış stantları faaliyete girince ilçemizdeki bayan üreticilerin ürettikleri el emeği ve yöresel ürünler değerlendirilmiş olacak. Ayrıca ev ekonomilerine de katkı sağlamış olacaklar. 3x3 ebadın da yapılacak olan ahşap satış stantları 19.09.2022 tarihinde ihalesi yapılıp yer tesliminden sonra 70 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. İhale şartnamesinde satış stantlarının yanı sıra WC ve Mescitte yapılacak.
Çevre yolu üzerindeki üretici kadınlar pazarının yapımı ihaleye çıkıyor.

19 Eylül’de ihaleye çıkacak Seydi Kop projesi kapsamında Seydişehir Belediyesi tarafından Marangozlar Kavşağı butik dükkanların yanında yapılacak olan 33 tane ahşap satış standı tamamlanınca bayanlar ürettikleri el emeği ürünlerini satışa sunacaklar.

Çevre yolundaki satış stantları faaliyete girince ilçemizdeki bayan üreticilerin ürettikleri el emeği ve yöresel ürünler değerlendirilmiş olacak. Ayrıca ev ekonomilerine de katkı sağlamış olacaklar.

3x3 ebadın da yapılacak olan ahşap satış stantları 19.09.2022 tarihinde ihalesi yapılıp yer tesliminden sonra 70 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

İhale şartnamesinde satış stantlarının yanı sıra WC ve Mescitte yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.